Hrvatska
StoryEditor

Tko je pobijedio u Fight Clubu o predizbornim koalicijama?

26. Rujan 2014.
Piše:
lider.media

Politički analitičar Davor Gjenero i njegova teza da treba zabraniti predizborne koalicije uvjerljivi su pobjednici prošlotjednog Fight cluba.

Davor Gjenero skupio je preko 80 posto glasova u Fight clubu koji je za pitanje imao treba li predizborne koalicije zabraniti. Glasači su Gjeneru dali veliku podršku, a komentari ispod teksta su podijeljeni.

Naš česti komentator Skitam7 istaknuo je da se čudi stavu Gjenera.

- Ja bi zabranio poslijeizborno koaliranje, a predizborno bi poticao. Poslijeizborno koaliranje je čista trgovina iza leđa biračima, a predizborno koaliranje je podložno ocjeni birača – komentirao je Skitam7.

Gongov izvršni direktor Dragan Zelić skupio je manje od 20 posto glasova, ali njegova teza naišla je na razmijevanje komntatora FED-a koji smatra da je ključni problem što političari u ovome nemaju dobre namjere.

- Suštinski, vezano uz limitiranje udruživanja, pitanje je ima li ijedna stranka u praksi ikakav smisao, pa bi zaključak mogao biti da treba ukinuti stranke. Poanta je da kada netko nema dobre namjere, kao aktivni hrvatski politički korpus, onda je teže i sustavno djelovati u partikularnom ograničavanju simptoma nedobronamjernosti – napisao je.

Ovotjedni Fight club možete naći OVDJE, a novo pitanje je treba li ugasiti sisačku rafineriju?

20. rujan 2024 16:52