Aktualno
StoryEditor

Koga su ove godine članovi Udruge MBA Croatia izabrali kao najbolje u poslovnom okružju

22. Studeni 2023.
MBA Gala Večer 2022 Zagreb.
Na MBA Gali dodijelit će se priznanja za promicanje temeljnih vrijednosti udruge – znanja, odgovornosti i održivosti u poslovanju

Najzaslužnijim pojedincima u području znanosti, menadžerskih postignuća i društveno odgovornog i održivog poslovanja za 2023. godinu, Udruga MBA Croatia će tradicionalno, šesti put zaredom, uručiti nagrade i priznanja.

MBA Gala 2023. održat će se u petak 24. studenoga s početkom u 19.30 sati, u zagrebačkom Hotelu Esplanade.

Kategorije nagrada

- Nagrada za menadžera/-icu godine – fokus je na održivosti poslovanja i upravljanju u kriznim vremenima.

- Nagrada za povezivanje znanosti i poslovanja – fokus je na institucijama koje su učinile korak više da svoje poslovanju učine održivijim.

- Nagrada za društveni doprinos – fokus je na pomaganju zajednici ondje gdje drugi možda nisu mogli.

- Nagrada za poslovnu ženu godine – fokus je na raznolikosti i nagrađivanju održivosti karijere žena.

- Nagrada za najbolje predavanje – članovi Udruge MBA Croatia svake godine odlučuju o najboljem predavaču i predavanju koje je promoviralo ne samo integritet u poslovanju, nego i potrebu za uspostavom naprednih poslovnih okvira.

Kao i svake godine, nagrade su umjetnička djela i unikati, a autor ovogodišnje nagrade je akademski kipar Janko Petrović.

Predsjedništvo Udruge MBA Croatia izražava ponos i zadovoljstvo rastom i postignućima zajednice koja je iz godine u godinu sve kreativnija u svojim uspjesima.

- Ponosan sam na udrugu MBA Croatia, a osobito na njezine članove koji niz godina nesebično sudjeluju u svim aktivnostima kako bi naša udruga bila sve bolja i bolja. Smatram da su vrijednosti koje promoviramo: etika, integritet, odgovornost, izvrsnost, znanje i znatiželja, marljivost i raznolikost, nešto što gura naprijed ne samo naše društvo, nego i civilizaciju. Bez tih vrijednosti, svaka organizacija ili inicijativa nema održivu budućnost. Zato i ove godine dajemo svoj obol promicanju tih vrijednost kroz nagrađivanje najboljih od najboljih u našem poslovnom okružju - rekao je predsjednik Udruge Krešimir Profaca.

- Svake godine iznova se veselimo što možemo dio onoga što i mi živimo u svojem svakodnevnom poslovnom životu predstaviti javnosti. A to su naše vrijednosti, naša misija i naša vizija. Naša misija je inspirirati. Inspirirati sve koji dođu u doticaj s nama da stvaraju bolje i naprednije društvo. MBA Croatia to radi više od 15 godina i iznimno sam ponosan što sam dio te priče - dodao je Ognjen Bagatin, dopredsjednik MBA Croatia. 

Kako biste se pridružili ovom eventu, na kojem će se u isto vrijeme na istome mjestu okupiti uspješni ljudi iz svijeta ekonomije, biznisa i obrazovanja, informacije i ulaznice čekaju vas na poveznici.

image

MBA awards

foto
27. travanj 2024 02:53