Aktualno
StoryEditor

Leapwise osvježio vizualni identitet za novu fazu razvoja

12. Rujan 2023.
Leapwise

Zagrebačka softverska razvojna tvrtka Leapwise predstavila je novi vizualni identitet. Zelena strelica i logotip u znaku napretka novi su zaštitni znak ove tvrtke, specijalizirane za razvoj enterprise rješenja u području telekomunikacija, interneta stvari (IoT) i cyber security inženjeringa, koja posluje na čak 16 svjetskih tržišta. Suosnivači Mirna i Zlatko Horvat pojašnjavaju kako su se u Leapwiseu odlučili za osvježenje jer je sazrijevanje tvrtke i buduće strateške smjernice bilo potrebno pratiti i odgovarajućim rebrandingom.

- Novim vizualni identitet predstavlja iskorak u novu fazu razvoja Leapwisea, produktivizaciju i još izazovnije projekte. Novi izgled prati i nova web stranica, koja će, vjerujemo, postaviti novi standard u industriji. Dijelit ćemo svoje znanje kroz pažljivo oblikovane blogove svojih eksperata i vrijedne studije slučaja - ističe Zlatko Horvat, suosnivač Leapwisea, tvrtke osnovane 2016. godine.

image

Mirna i Zlatko Horvat, osnivači Leapwisea

foto

Slogan ‘Building people and software‘ ostaje, budući da u potpunosti odražava poslovnu filozofiju Leapwisea kao okruženja u kojem se individualni razvoj zaposlenika prati kroz mentorstvo.

- U Leapwiseu razvoj softvera počinje od čitanja CV-ja potencijalnog kandidata i selekcijskog postupka, a ne od pisanja prvih linija koda. Naša poslovna filozofija sažeta je u ideji da su zaposlenici preduvjet za izuzetan softver, zato je njihov izbor najvažniji korak u procesu. Kontinuirano ulažemo u razvoj ljudi, uz plaćene edukacijske programe, treninge i strukovne certifikate. Iskusniji eksperti stečeno znanje dijele i na poslovnim i stručnim konferencijama - napominje Mirna Horvat.

Ova mlada tvrtka stekla je povjerenje brojnih klijenata i partnera, među kojima su i vodeći pružatelj kibernetičke sigurnosti i jedan od najvećih svjetskih service providera na području virtualnih operatera. Rješenja na kojima su radili implementirali su svjetski telekomi, kao što su Orange, Deutsche Telekom, Virgin Mobile Group, mTEL Grupa i mnogi drugi. S osvježenim vizualnim identitetom ulaze i u novu fazu razvoja vlastitih produkata.

20. lipanj 2024 20:38