Aktualno
StoryEditor

Pametna rješenje za savršeno ugodan prostor

27. Lipanj 2024.
WindFree Climate Hub

U današnjem ubrzanom svijetu, gdje tehnologija svakodnevno mijenja naš način života, Samsung je još jednom postavio nove standarde u području klimatizacije. Inovativna tehnologija kao što je WindFree™ linija klimatizacijskih uređaja donosi pametna rješenja koja stvaraju savršeno ugodan prostor, prilagođen potrebama svakog pojedinca.

Uživanje nikad nije bilo jednostavnije

Sa svojim najnovijim pametnim rješenjima za klimatizaciju, uživanje nikad nije bilo jednostavnije; dok radite ili se opuštate uz film ili društvene igre, ne morate brinuti o temperaturi prostora ili neugodnom hladnom propuhu. Zahvaljujući inovativnim značajkama poput Tri-Care Filtera za održavanje higijenskog zraka te WindFree™ hlađenju, naprednoj strukturu protoka zraka gdje se svježi zrak ravnomjerno i lagano raspršuje kroz tisuće mikrorupica, Samsung WindFree™ linija klimatizacijskih uređaja stvara ugodno okruženje za bolju koncentraciju i bezbrižno uživanje u zajedničkim trenucima.

Umjetna inteligencija donosi novu razinu ugodnosti

Pametno upravljanje tehnologijom unosi dozu inteligencije u svaki prostor, kao što je primjerice AI Auto Comfort značajka koja analizira uvjete u prostoriji i obrasce korištenja uređaja te automatski prilagođava temperaturu zraka prema preferencijama korisnika i vanjskim uvjetima. Isto tako, kada napustite prostoriju nakon završetka aktivnosti, ukoliko Senzor za otkrivanje pokreta 20 minuta ne detektira nikakve aktivnosti, klimatizacijski uređaj automatski prelazi u način rada WindFree™, vraćajući se u uobičajeni način čim netko ponovno uđe u prostoriju.  

Brzina je važna

Samsung klima uređaji donose vrhunsku tehnologiju koja omogućuje brzo i učinkovito hlađenje svakog kuta vaše prostorije. S dvostrukim kompresorom koji stabilno radi na bilo kojoj brzini, hlađenje je ne samo brzo već i izuzetno pouzdano. Tajna leži u dizajnu kompresora – dva cilindra naizmjence se rotiraju, osiguravajući stalnu i neprekidnu radnju koja značajno povećava učinkovitost sustava. Neodimijski magneti BLDC motora, koji su tri puta jači od običnih, omogućuju snažniju i bržu rotaciju, što rezultira bržim hlađenjem zraka.

image

WindFree Samsung

foto

Zahvaljujući ovim inovacijama, zrak se hladi čak 43 % brže[1], što znači da ćete osjetiti željenu temperaturu u mnogo kraćem vremenu nego s konvencionalnim klima uređajima. Osim toga, ovaj napredni sustav također raspršuje hladan zrak dalje i šire[2], osiguravajući ravnomjerno hlađenje cijele prostorije. Bez obzira gdje se nalazili u prostoru, možete biti sigurni da ćete uživati u ugodnoj i osvježavajućoj atmosferi, idealnoj za opuštanje ili produktivan rad. Ova kombinacija brzine i učinkovitosti ne samo da poboljšava udobnost, već i smanjuje vrijeme rada klima uređaja, što može dovesti do značajnih ušteda energije. Ovaj inovativni pristup osigurava da svaki kut vašeg doma bude brzo i ravnomjerno rashlađen, pružajući vam vrhunsku udobnost tijekom cijelog ljeta.

Niska razina buke i povezanost koja osvaja

Za potpuno inteligentno upravljanje domom tu je i SmartThings aplikacija dostupna korisnicima na njihovim pametnim telefonima. Za početak, korisnici se trebaju prijaviti na Samsung račun te zatim dodati pametni uređaj, u ovom slučaju neki iz Samsung WindFree™ linije klimatizacijskih uređaja. Ova jedinstvena aplikacija omogućuje korisnicima upravljanje uređajem čak i kada su izvan kuće, omogućavajući im, primjerice, da rashlade prostorije prije povratka s posla. No, klima uređaj može raditi u svakom trenutku, budući da WindFree™ uređaji blago i ravnomjerno raspršuju zrak kroz tisuće mikrorupica za zrak koje prekrivaju cijeli prednji panel, a dobivena veoma niska brzina zraka stvara manje trenja zraka i buke u usporedbi s uobičajenim hlađenjem.

Uz pomoć Samsung klima uređaja svaka prostorija postaje oaza udobnosti i opuštanja. Uživajte u vrhunskoj tehnologiji koja radi za vas, čineći vaš dom mjestom gdje se možete potpuno opustiti i uživati u svakom trenutku.

[1] Na temelju internih ispitivanja. Ispitano na modelu AR12TXCAAWKEU u usporedbi s uobičajenim modelom AQ12EASER društva Samsung, mjereći vrijeme potrebno za smanjivanje temperature u prostoriji s 33 °C na 25 °C.

[2] Ispitano na modelu AR24TXFCAWKNEU.

03. srpanj 2024 18:10