Aktualno
StoryEditor

Velika jesenska akcija za Peugeot/Citroën vozače!

17. Rujan 2024.
Mehaničar automobili
Iskoristite popuste do 30 posto na važne servisne zahvate!

Istrošenost spojke, zamašnjaka ili seta razvoda može dovesti do ozbiljnih problema s motorom i skupih popravaka. Zato Peugeot/Citroën ovlašteni servisi nude jedinstvenu priliku da se ovi ključni dijelovi zamjene po povoljnijim cijenama.

Do 31. listopada 2024. možete ostvariti popust od čak 30% na zamjenu seta spojke i zamašnjaka, kao i na dijelove seta razvoda. I možete birati između dijelove prve ugradnje, obnovljene ili Eurorepar.

Zašto je važno na vrijeme zamijeniti ove dijelove?

- Spojka i zamašnjak: Istrošeni dijelovi mogu uzrokovati proklizavanje, podrhtavanje prilikom kretanja ili poteškoće pri mijenjanju brzina.

- Set razvoda: Ne pokazuje vidljive znakove istrošenosti, ali njegova pravovremena zamjena je ključna za dug vijek trajanja motora.

image

Ugradnja set razvoda

foto

Što još dobivate kao član kluba vjernosti?

Osim popusta na servisne usluge, imate pravo na besplatnu vuču vozila unutar Hrvatske u slučaju nezgode, kvara ili drugih problema na cesti. Također, možete računati na besplatnu pomoć na cesti u slučaju puknuća gume, gubitka ključa ili točenja krivog goriva.

Ne propustite ovu sjajnu priliku!

Posjetite najbliži Peugeot/Citroën ovlašteni servis i provjerite je li vaše vozilo spremno za jesen. Učlanite se u klub vjernosti već danas i iskoristite sve pogodnosti!

17. rujan 2024 09:21