Nakon dvije godine poslovanja na zagrebačkoj Trešnjevci Zmajska pivovara pozdravila se s dosadašnjom adresom. Unatoč velikim planovima u Baštijanovoj vlasnik prostora odlučio je prenamijeniti ga, zbog čega je hrvatska zanatska pivovara primorana budućnost graditi u industrijskoj zoni. Pivo će odsad kuhati u Ulici Kreše Golika na Jankomiru.
>>>Što je jednom brlja, drugom je premium
- Selili smo se gotovo godinu dana jer nije jednostavno preseliti proizvodni pogon. Potrebno je mnogo planiranja, rada i novca koji zbog ograničavajućih resursa dopuštaju samo zadržavanje dosadašnjih proizvodnih kapaciteta. Ipak, nije sve ostalo isto, novi prostor logistički nam omogućuje proizvodnju novih piva. Uz Pale ale, Porter i Hoppy Wheat počeli smo ponovno kuhati Pozoj, koji je dosad bio sezonsko pivo – kaže Andrej Čapka, suvlasnik pivovare čije je pivo Ratebeer svrstano među deset najboljih na svijetu