Biznis i politika
StoryEditor

Dragutin Kamenski se neće kandidirati za člana Uprave Dinama

11. Ožujak 2024.
Dragutin Kamenskifoto Ratko Mavar

Dragutin Kamenski, vlasnik građevinske kompanije Kamgrad, neće se angažirati u Upravi Dinama, rekao je Lideru nakon što smo ga nazvali povodom informacije objavljene na portalu Index.hr da je mogući kandidat za člana tog tijela zagrebačkog kluba.

- Jako volim Dinamo, spreman sam pomoći, no zbog mojih obaveza koje imam u Kamgradu trenutno se ne mogu angažirati u Upravi kluba – rekao je Kamenski.

Spomenuo je da se želio kandidirati za člana Skupštine na listi 35 kandidata koje je birao Izvršni odbor kluba, tada još uvijek pod predsjedanjem Mirka Barišića, no kako je rekao, na temelju devet šalabahtera njegova je kandidatura prekrižena.

- Toliko o dosadašnjoj demokraciji u klubu – komentirao je Kamenski.

Da podsjetimo, novi predsjednik Dinama je legendarni nogometaš tog kluba Velimir Zajec koji je nakon više od dva desetljeća na jučerašnjoj sjednici Skupštine pobijedio do sada nedodirljivog Barišića. Pa iako je novo vodstvo Dinama poručilo da mu nije cilj smjena dosadašnjih kadrova, Index očekuje da bi moglo doći do promjena u Upravi. U tom kontekstu spomenute su priče o tome kako je i Kamenski mogući kandidat za člana Uprave, što je sam vlasnik Kamgrada sada opovrgnuo.

22. travanj 2024 04:19