Klub izvoznika
StoryEditor

KRAŠ & shop vrata otvara i na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu

08. Studeni 2023.
KRAŠ & Shopfoto Vedran Tolić

Nakon otvaranja poslovnice na Ravnicama sredinom listopada, u sklopu ulaganja u vlastite maloprodajne kapacitete i prateće renovacije ključnih poslovnica, novi KRAŠ & shop sutra će svoja vrata otvoriti i na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu.

Kraševa poslovnica na Autobusnom kolodvoru Zagrepčanima je i putnicima, slučajnim ili namjernim, dobro poznata adresa i jedna od nezaobilaznih stanica za odabir slatkih poklona. Osvježen, moderniziran, a ujedno i najveći KRAŠ & shop na gotovo 140 kvadratnih metara u ponudi će imati znatno širi asortiman kako bi se što bolje prilagodio različitim potrebama i preferencijama kupaca. Ulaganje u preuređenje poslovnice i proširenje asortimana investicija je koja reflektira Kraševu poslovnu filozofiju kojoj je prioritet zadovoljstvo potrošača temeljeno na kvaliteti proizvoda i usluga.

- Kraševa poslovnica na Autobusnom kolodvoru ima gotovo kultni status, kako za same Zagrepčane, tako i za putnike i turiste koji Zagrebu dolaze u posjet. Nova KRAŠ & shop poslovnica sada nudi još veći izbor proizvoda i veće mogućnosti odabira za kupce. Kako smo naglasili i prilikom otvaranja poslovnice na Ravnicama, ove promjene nisu samo estetske prirode, već se usredotočujemo na pružanje posebne pažnje svakom kupcu.

KRAŠ & shop predstavlja mjesto gdje uz srdačnu dobrodošlicu svatko može potražiti što mu treba, bilo da je riječ o Kraševom tradicionalnom asortimanu ili proizvodima iz proširene ponude - izjavio je rekao je Robert Kiš, koordinator službe maloprodaje i ugostiteljstva u Krašu.

19. lipanj 2024 20:17