Konferencije i edukacije
StoryEditor

Na ovogodišnjem Infobip Shiftu najavljeno širenje konferencije na drugi kontinent

21. Rujan 2022.

Nakon dva dana predavanja, izglaganja i panel rasprava uspješno je završeno rekordno izdanje Infobip Shifta. Konferecnija je okupila dosad rekordan broj sudionika – više od 4000 developera i IT stručnjaka iz niza svjetskih zemalja.

A već na kraju ovogodišnje konferencije, najavljena je nova, a uz to i njeno širenje na dodatnu novu lokaciju, o kojoj će više informacija biti dostupno uskoro.

- Ovogodišnji Infobip Shift ponovno je pokazao svoj globalni karakter, a  konferenciju smo sada sadržajno i produkcijski podigli na novu razinu. U Hrvatskoj ćemo nastaviti okupljati tehnološku zajednicu iz cijelog svijeta, a cijeli tim vrlo je uzbuđen oko novog dodatnog izdanja Infobip Shifta koji stiže na drugi kontinent o čemu ćemo uskoro otkriti više detalja - istaknuo je Ivan Burazin, član Uprave Infobipa za developersko iskustvo i osnivač konferencije.

Inače, konferencija je ove godine održana na šest pozornica, a na ukupno 75 predavanja i panela s gotovo 100 sudionika posjetitelji su imali prilike čuti sve o brojnim novim tehnologijama od globalnih zvijezda tehnološke scene. Najveća developerska konferencija u ovom dijelu Europe u Zadru je okupila preko 4.000 developera i raznih IT stručnjaka, dok je online prijenos pratilo oko 6.000 sudionika.

Bogat program dodatno je oplemenjen Expo dvoranom u kojoj su se developerima predstavile 33 globalne kompanije poput Microsofta, Googlea i Cisca.

Također, Infobip je ove godine posebnu pozornost posvetio startupovima koji su se imali priliku predstaviti na Starup Expou i zasebnoj pozornici. Tamo su nakon niza predavanja I panela, na kraju drugog dana najboljim startupovima dodijeljene simbolične Startup Tribe Awards. Startupom koji najviše obećava proglašen je HUBBIG, logistička platforma osnivačice Dragane Lipovac.

26. travanj 2024 20:34