Konferencije i edukacije
StoryEditor

Prva Liderova edukacija o TikTok oglašavanju otkrila ključne strategije za brendove

13. Rujan 2024.
Lider edukacija: TikTok oglašavanje, Marijan Palićfoto Ratko Mavar

Prva od ukupno tri TikTok edukacije koju Lider organizira ove jeseni održala se danas u prostorijama Wespa Spacesa u Zagrebu, na kojoj su polaznici otkrili kako brendovi mogu postati viralni na ovoj najbrže rastućoj i najutjecajnijoj društvenoj mreži današnjice.

Moderator edukacije Marijan Palić, stručnjak i konzultant za marketing, polaznike je upoznao s uzbudljivim svijetom TikTok oglašavanja gdje kreativnost i autentičnost dolaze do izražaja pred milijardama korisnika. Pokazao je kako brendovi koriste raznolike formate oglašavanja na TikToku za postizanje impresivnih rezultata.

image

Lider edukacija: TikTok oglašavanje, Marijan Palić

foto Ratko Mavar

Naime, od srpnja ove godine oglašavanje na TikToku postalo je neophodno za sve koji žele biti korak ispred konkurencije. Danas je sve teže doći do pratitelja jer je publika postala jako izbirljiva oko sadržaja kojega prati. S druge strane, na TikToku je u ovome trenutku lako doći do velikog broja pregleda, pratitelja i prodaje.

Nakon inspirativne edukacije zaključak je jasan: TikTok je više od zabave – to je moćan alat za marketing koji može transformirati poslovanje!

Zbog iznimno velikog interesa za današnjom edukacijom, koja se rasprodala u rekordnom roku, Lider organizira još dva dodatna termina – 10. listopada (koji je također rasprodan) i 22. listopada 2024., za koji još uvijek traju prijave.

Ne čekajte dugo – doznajte i vi kakve se oglašivačke mogućnosti otvaraju na TikToku!

image

Lider edukacija: TikTok oglašavanje, Marijan Palić

foto Ratko Mavar
13. rujan 2024 15:33