Konferencije i edukacije
StoryEditor

Započela Liderova Employer branding akademija

16. Veljača 2023.
Employer Branding akademijafoto Ratko Mavar

U prostorijama HUB385 započela je Liderova Employer branding akademija organizirana u suradnji sa stručnjakinjama Sanjom Petek Mujačić iz konzultantske kuće Hauska&Partner i Đurđicom Preočanin Korica iz tvrtke Safe Leap, koje su i moderatorice akademije.

Employer branding akademija sastoji se od dva modula. U prvom će se govoriti o tome što je employer branding strategija dok će se u drugom modulu fokusirati na kreiranje Employer Value Propositiona i Implementacije kroz HR i komunikacijske aktivnosti.

U ovom programu radionica sudionici će biti upoznati sa svim ključnim fazama brandinga s ciljem izgradnje i aktiviranja employer branda.

Radionica je namijenjena stručnjacima u ljudskim resursima i komunikacijskim stručnjacima, svima koji se bave unapređenjem i razvojem organizacije, te su aktivni u kreiranju employer branda kroz interne i eksterne projekte.

Đurđica Preočanin Korica i Sanja Petek Mujačić stručnjakinje s višegodišnjim iskustvom u području HR-a, managementa i marketinških komunikacija vjeruju da se poslovni ciljevi ostvaraju kroz angažman svih potencijale zaposlenika, tako što organizacije utječu na njihovo zadovoljstvo, motivaciju i kreiraju adekvatna radna iskustva i uvjete (experience & engagement).

14. travanj 2024 06:39