Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Odlazak Krole sa čela zaprešičke Elektrode Zagreb, ostavka u Upravi PZC-a Varaždin, ABA liga dobila prokurista…

13. Rujan 2021.
Ante Krolo

Ante Krolo, koji je od 2007. bio direktor ELEKTRODE ZAGREB iz Zaprešića, sredinom srpnja imenovan je predsjednikom Uprave, u koju je ušao Steve Ilija Petrović. No, ta je Uprava bila kratkog vijeka. Nakon nepuna dva tjedna Krolo prestaje biti član Uprave, a Petrović preuzima direktorsku poziciju.

Mario Habek novi je član Uprave PZC-a VARAŽDIN umjesto Zorana Kopića, koji je podnio ostavku. Željko Dvekar novi je zamjenik predsjednika NO-a umjesto Ivana Borovca, a u NO su ušli i Zlatan Mošmondor i Laura Musliu umjesto Nadice Dreven Budinski i Nikole Brežnog.

Dubravku Kmetoviću dodijeljena je prokura u tvrtki JADRANSKA KOŠARKAŠKA ASOCIJACIJA – ABA LIGA. Iz vlasničke strukture izišao je košarkaški klub KOPER PRIMORSKA, a ušli su ZADAR, MORNAR BAR i beogradski FMP.

Goran Herceg novi je predstavnik zaposlenika u NO-u DUKATA umjesto Mirka Čule.

Tea-Terezija Cvetko i Margareta Brezovec nove su članice NO-a OPREME iz Ludbrega umjesto Dragutina Grgeca i Vilima Valeka.

Massimiliano Andretta novi je član NO-a CRESANKE umjesto Maurizija Benedettija.

Ivica Radošević novi je predsjednik NO-a LIKA CESTA umjesto Josipe Pavlović, a u NO su ušli Mihael Kurteš i Nada Pleša Makarun umjesto Ive Alar i Ivice Gačića.

Olgierd Szczepan Danielewicz i Mark Randall Chandler više nisu direktori u AMREST ADRIJI, a Daniel del Río Benitez pridružio se na direktorskoj poziciji Tamásu Fukciusu i Darku Jakiću.

Goran Arambašić novi je, treći direktor u FAGRONU HRVATSKA.

Darko Badenić novi je član NO-a HIDROREGULACIJE iz Bjelovara umjesto Jadranke Živoder.

Vida Hichtaler izišla je iz vlasničke strukture SIGURNE MREŽE iz Zagreba. Tvrtka je ostala u vlasništvu direktora Dorela Manee i prokurista Danijela Šurine.

Josip Radko novi je predsjednik NO-a osječke tvrtke ŠPORTSKI OBJEKTI umjesto Marina Babića, njegov je zamjenik Mario Bošnjak umjesto Željka Bugarića, a u NO je ušao i Luka Došen umjesto Siniše Miletića.

Zdenko Bogović više nije prokurist komanditnih društava FATUUS SELVA i FAUNUS SELVA, koja su preselila sjedište iz Zagreba u Našice.

Vlatka Bogadi Pihir više nije direktorica u obiteljskoj tvrtki SAN-MET iz Bjelovara.

AGROAN iz Velikog Otoka (Legrad) u vlasništvu Krešimira Kuterovca izbrisan je iz Sudskog registra nakon pripajanja INAGRI iz Aljmaša (Erdut) u vlasništvu Jakova Kuterovca. AGROAN je  balansirao između otvaranja predstečajnog i stečajnog postupka i račun mu je bio u neprekidnoj blokadi od listopada prošle godine.

Hrvoje Zidar novi je direktor ABC MAZIVA iz Zagreba umjesto Drage Palestrine Mazića. Na toj se poziciji pridružio Miroslavu Babniku, direktoru i suvlasniku istoimene matične slovenske kompanije.

Tomislav Horvat novi je predsjednik NO-a VODOPRIVREDE DARUVAR umjesto Snježane Hopp, Branimir Miler njegov je novi zamjenik umjesto Alenke Lujanac, a Slavko Došen ušao je u NO umjesto Damira Špančića.

Igoru Blaževiću opozvana je prokura u CHEMCOLORU.

Vlasnik i prokurist VETERINARSKE STANICE iz Županje Ivan Sesar ukinuo je NO, opozvao direktora Miju Furyja i na njegovo mjesto postavio dosadašnjeg predsjednika NO-a Marinka Misira.

18. svibanj 2024 18:08