Lidertrend
StoryEditor

Zagreb je dobio novi centar za sretne snove – dobrodošli u Dormeo home!  

27. Siječanj 2020.
Dormeo home

U petak je svečano otvoren prvi zagrebački Dormeo home! Novi, ekskluzivni Dormeo flagship store nalazi se u Arena Centru i uređen je po jedinstvenom konceptu, kako bi kupcima pružio vrhunsko, ali ugodno i opušteno, iskustvo kupovanja cjelokupnog asortimana za spavanje i uređenje doma.

Veliko otvorenje Dormeo home-a, kako i priliči nazivu, održano je u veseloj i domaćoj atmosferi, a novo prodajno mjesto svog omiljenog brenda za spavanje podržale su brojne poznate osobe, kao i vjerni Dormeo korisnici.

- Prije svega, ponosna sam na trud cijelog tima. Znajući upravo koliki trud i rad stoji iza svega neopisivo je zadovoljstvo stajati danas u našem Dormeo home-u. Ovako velik broj okupljenih doista je pokazatelj da u Dormeo vjeruju i s Dormeom, ja sam uvjerena ljepše, žive brojni naši sugrađani - istaknula je Ana Orehovec, Managing direktorica Studio Moderne, tvrtke koja zastupa Dormeo brand. 

- Dormeo je pionir u kategoriji spavanja, brand koji je postao sinonim za madrac i koji prepoznaje čak 98% ljudi u Hrvatskoj. Zato je ovo današnje otvorenje i prvi zagrebački Dormeo home flagship store kruna svega što smo do sada radili i postigli. Želimo da Dormeo home bude mjesto gdje se svi osjećaju dobro i dobrodošlo! Mjesto gdje možete pronaći inspiraciju za uređenje doma, razgledati najnoviji, najmoderniji asortiman za spavanje, odabrati proizvod koji odgovara baš vama i dobiti koristan savjet o kvaliteti sna - dodaje Ana Orehovec.

Inače, ovo je i godina kada Dormeo slavi punoljetnost, 18 godina prisutnosti na tržištu. O snazi, kvaliteti i prepoznatljivosti branda, uz brojne domaće i međunarodne nagrade, najbolje govore podatci kako u Hrvatskoj svaka treća osoba ima barem jedan Dormeo proizvod, svaka četvrta spava na Dormeo jastuku, a preko pola milijuna Hrvata spava na Dormeo nadmadracu.

Dormeo madraci, nadmadraci i jastuci izrađeni su tehnologijom Octaspring opruga – radi se o najvećoj inovaciji u kategoriji spavanja u posljednjih 20 godina, a istu tehnologiju, za izradu sjedišta, koriste čak i Airbus zrakoplovi.

Osim u Hrvatskoj, Dormeo proizvodi danas se mogu kupiti u preko 40 zemalja diljem svijeta, a u svom portfoliu Dormeo ima više od 300 proizvoda.

25. travanj 2024 10:36