Ukratko
StoryEditor

Potpisan ugovor o poslovnoj suradnji između HNS-a, hrvatske nogometne reprezentacije i Croatia osiguranja

12. Siječanj 2022.

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza danas je potpisan ugovor o poslovnoj suradnji između HNS-a i Croatia osiguranja kojim je vodeće osiguravajuće društvo u Hrvatskoj postalo sponzor Saveza i hrvatske reprezentacije, nadeno je putem priopćenja.

Višegodišnji sponzorski ugovor potpisali su predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i predsjednik Uprave Croatia osiguranja Davor Tomašković. Nakon svečanog potpisivanja ugovora, Kustić je Tomaškoviću darovao personalizirani dres svjetskih doprvaka.

- Zahvaljujem g. Tomaškoviću i rukovodstvu Croatia osiguranja na povjerenju te im želim dobrodošlicu u hrvatsku nogometnu obitelj. Kao vodeća sportska organizacija u Hrvatskoj, želja nam je surađivati s najuspješnijim kompanijama u Hrvatskoj, a Croatia osiguranje sigurno pripada u najuži krug takvih tvrtki. HNS ima odgovornost poslovno pratiti uspjehe hrvatske reprezentacije kako bismo mogli dalje ulagati u razvoj nogometa, a ovaj vrijedan ugovor potvrđuje da to uspješno radimo. G. Tomaškoviću i novim partnerima iz Croatia osiguranja želim puno zajedničkih uspjeha - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

- Croatia osiguranje dugogodišnji je i vjerni prijatelj hrvatskog sporta. Posebno nas, stoga, raduje što smo od danas partneri HNS-a i najpopularnijeg sportskog kolektiva u zemlji, hrvatske nogometne reprezentacije. Uvjeren sam da dijelimo brojne vrijednosti, od izvrsnosti u onome čime se bavimo do društvene odgovornosti koju obje organizacije žive i zagovaraju. No, ono temeljno što nam je zajedničko jest posvećenost interesima domaćeg čovjeka i nacionalnim uspjesima. Zato sam uvjeren u odličnu suradnju, pri čemu zahvaljujem g. Kustiću i rukovodstvu HNS-a na ukazanom povjerenju i izboru Croatia osiguranja kao novog partnera Saveza. Našoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću želimo puno sreće i uspjeha, a u nama će imati najveće navijače - izjavio je predsjednik Uprave Croatia osiguranja Davor Tomašković.

Croatia osiguranje najveće je i najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj. Kao tržišni i digitalni lider na području osiguranja, Croatia posluje u sastavu Adris grupe. Uz tradiciju dugu više od stoljeća, Croatia osiguranje kontinuirano ulaže u razvoj novih i digitalnih proizvoda te pomaže projekte koji potiču pozitivne društvene promjene.

17. travanj 2024 00:18