Podcast
StoryEditor

Ana Zibar: Negativni komentari me uopće ne diraju

06. Svibanj 2024.
Lider Podcast #61 - Ana Zibar
  • Ako misliš samo na zaradu, uspjeh se nikad neće dogoditi 
  • U početku nikako nisam voljela Instagram, jer je bio previše fejk 
  • Ovaj mi je posao pokazao koliko sam snažna, uporna i samopouzdana 
  • Mlađim kolegama je puno teže na društvenim platformama 

Ana Zibar jedna je od pionirki influencerstva u Lijepoj Našoj koja je u svijet društvenog umrežavanja ušla prije ravno deset godina. Isprva je pisala blog - Ženski svijet, a zatim krenula i s video-sadržajem kojeg je preselila prvo na YouTube, a potom i na ostale društvene platforme.

Zibar se danas može pohvaliti s preko 379 tisuća pratitelja na YouTubeu, 191 tisućom na TikToku, 85,3 tisuća na Instagramu… Osim vješta kreatorica sadržaja koja je pažnju šire publike privukla snimkom s poroda (prva u Hrvatskoj koja je podijelila i takav sadržaj), svojedobno je pokrenula i vlastiti brend trenirki, a u njenoj se kuhinji spremaju i neki novi poduzetnički pothvati. Sa svojom publikom dijeli prizore iz svakodnevice, trudi se biti inspiracija ženama, suprugama, majkama…

S novinarkom i voditeljicom Sandrom Babić u novoj je epizodi Liderova podcasta podijelila priču o svojim počecima, bildanju publike na društvenim platformama, novim generacijama kreatora sadržaja, ali i tome kako se nosi s negativnim komentarima i ponudama na koje nikad ne bi pristala.  

Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj mrežnoj stranici i kanalu na YouTubeu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.  

06. svibanj 2024 18:50