Podcast
StoryEditor

Barbara Maheshwari: Rekli su mi da ideja nije dobra, a ja sad vodim globalni biznis

27. Svibanj 2024.
Lider Podcast - Barbara Maheshwari
  •  Ne bojim se neuspjeha, on mi samo probudi inat i da snagu 
  • Naši virtualni asistenti pomažu klijentima da se usredotoče na ono što im je bitno 
  • Lakše je biti šibenski zet nego indijska nevjesta 

Prije dvije godine Outsource Accelerator proglasio je agenciju za virtualne asistente Remote Bob jednom od 25 najbrže rastućih u Ujedinjenom Kraljevstvu. Za domaću publiku to možda i ne bi bila toliko važna vijest da iza nje ne stoji ‘naše gore list‘, rođena Šibenčanka Barbara Maheswari.

Maheswari danas živi na relaciji Zagreb-London-Dubai, a zbog supruga, i Indije, a osim što je vlasnica i izvršna direktorica Remote Boba, bavi se poslovima savjetovanja, startup scountingom, edukacijama i organizacijom evenata poput Founders Livea koji se održava u preko sedamdeset gradova.

Ova ambiciozna i poduzetna mlada žena s novinarkom i voditeljicom Sandrom Babić razgovarala je o svojoj uistinu zanimljivoj poduzetničkoj karijeri, pokretanju biznisa u Londonu, širenju svoje agencije na globalnom tržištu (odnedavno usluge virtualnog asistenta koriste i neki domaći poduzetnici), dalmatinskom dišpetu koji je pokreće, ali i kulturološkim razlikama Indije i Hrvatske.

Maheswari je, naime, udana za Indijca Amana čija obitelj stoji iza kompanije Allen Career Institute koja je carstvo izgradila na podukama za državnu maturu i lani osigurala investiciju od 600 milijuna dolara te inspirirala producente Netflixa koji su po njima snimili i seriju.  

Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj mrežnoj stranici i kanalu na YouTubeu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.  

27. svibanj 2024 15:21