Podcast
StoryEditor

Damir Lovrić u Liderovom podcastu: Ako radiš samo analitički nećeš nigdje stići, a ako ideš samo entuzijazmom šanse za uspjeh su upitne

02. Listopad 2023.
Lider Podcast #30 - Damir Lovrić
  • U Americi neke stvari funkcioniraju tečnije. Puno je lakše pokucati na neka vrata i dobiti konkretan odgovor
  • Važno je donijeti odluku u kojoj postoji dobar balans želje, ideje i zdravog financijskog pristupa
  • Često vidimo one koji su nešto uspjeli napraviti, a rijetko pričamo o neuspjesima. Nije sve uvijek uspjeh, ali ako si spreman, to te neće pokolebati
  • Festival traje par dana, a rad na njemu traje godinu dana. To je dugotrajan proces

U novoj epizodi Liderova podcasta, novinarka i voditeljica Marta Premužak razgovara s Damirom Lovrićem, suvlasnikom marketinške agencije Playbox koja ujedno stoji iza organizacije glazbenog festivala Let the Music Be Free.

Kako se rodila ideja za glazbeni festival i kako je bilo organizirati ga u SAD-u? Što se najviše razlikuje u poslovanju u Americi u odnosu na Hrvatsku? Kako izgleda biznis strana i organizacija festivala, traženje gostiju i koji se sve ‘kotačići‘ moraju okrenuti kako bi sve funkcioniralo kada program krene - otkrijte u novoj epizodi Liderova podcasta!

Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj web stranici i YouTube kanalu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.

01. svibanj 2024 22:14