Podcast
StoryEditor

Jadranka Boban Pejić: Kako smo životni stil pretvorili u obiteljski biznis

21. Listopad 2024.
Jadranka Boban Pejić - Lider Podcast

Za uspjeh preko noći trebalo mi je 30 godina, šali se Jadranka Boban Pejić, pionirka zdrave prehrane na domaćem tržištu i suvlasnica kompanije Biovega koja pod svojom kapom drži trgovački lanac bio&bio, izdavačku kuću Planetopija, organsko imanje Bio Zrno, bio bistro Zrno te centar Makronova. Njena priča počela je devedesetih godina kad je sa suprugom Zlatkom svoju strast – zdravu prehranu odlučila podijeliti s drugima, educirati kupce kako krenuti putem održivijeg, zelenijeg pa tako i sretnijeg života.

U novoj epizodi Liderova podcasta, Jadranka Boban Pejić je s novinarkom i voditeljicom Sandrom Babić podijelila priču o svom poslovnom putu, izazovima s kojima su se morali nositi kao pioniri na tržištu, kako su stvorili svoje kupce te kako izgleda prenošenje biznisa na buduće generacije, njihova sina Davida. Ova inspirativna poduzetnica koja danas najviše uživa u ulozi edukatorice, otkrila je i koji su sastojci potrebni da bi se skuhao zdrav obiteljski biznis te kakve bi vrline trebali njegovati poduzetnici.  

Ne propustite još jednu epizodu Liderova podcasta, dostupnu na našoj mrežnoj stranici i YouTube kanalu, a kratke isječke možete pratiti na TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.

POGLEDAJTE CIJELU EPIZODU: 

21. listopad 2024 15:19