- Dijete sam ugostitelja, odrastao u kuhinji i tako ju zavolio
- U restoranu Alhambra su htjeli da pomičem granice, tamo sam naučio kako biti najbolji
- Najbolji restorani ne stvaraju se preko noći
- Ako želiš uspjeh, trebaš puno suza proliti
U novoj epizodi Liderovog podcasta pogledajte i poslušajte 15 minuta razgovora s Melkiorom Bašićem, hrvatskim chefom i gastronomskim konzultantom.
Kako su izgledali počeci Bašićeve karijere, koliko je na njega utjecao otac i koliko je odricanja potrebno za uspjeh u gastronomiji – to su samo neke od tema o kojima je s Melkiorom Bašićem razovarao Liderov novinar i voditelj Roko Kalafatić.
Cijela epizoda dostupna je na našoj web stranici, YouTube kanalu ili Anchoru i Spotifyju. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku i LinkedInu.