Podcast
StoryEditor

Robert Sever, modni dizajner: Ne postoji hrvatska moda

02. Rujan 2024.
Robert Sever - Lider Podcast 

Robert Sever je jedan od najprepoznatljivijih imena domaće modne scene, dizajner i kreativac koji preko 20 godina uspješno gradi svoj modni brend. U novoj epizodi Liderova podcasta s novinarkom i voditeljicom Sandrom Babić, podijelio je priču o svom uspjehu, svojim prvim dječačkim kreacijama, a potom i ulasku na domaće modno tržište u vrijeme dok je domaća moda bila nešto novo, nešto što se slavilo i promoviralo na domaćim Fashion Weekovima.

Ovaj inspirativan gost govorio je i o tome što je naučio radeći kao kostimograf na vodećim domaćim televizijskim serijama, kako uopće izgleda produkcija i promocija kolekcija, zašto je modni, biznis kao i svaki drugi, s kakvim se predrasudama susreće, što ga inspirira i čemu teži te čemu ga je naučila njegova vječna inspiracija, njegova majka. Iako je zaključio da za razliku od Italije ili Francuske, koncept hrvatske mode ne postoji, to ga ne sprječava da kreira i stvara, svake godine lansira nove kolekcije posvećene stvarnim ženama.

Cijela epizoda dostupna je na našoj mrežnoj stranici i YouTube kanalu, a kratke isječke možete pratiti na TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.

POGLEDAJTE CIJELU EPIZODU: 

02. rujan 2024 14:48