- Skoro sam postao svećenik, ali sam na vrijeme shvatio da to nije moj poziv
- Počeo sam raditi kao kuhar u konobi u Rogoznici
- Učenički posao na trampolinima bio je bolje plaćen od kuhinje
- Posao nije težak, ako voliš to što radiš
- U gastronomiji je usmena preporuka i dalje najjača
U novoj epizodi Liderovog podcasta pogledajte i poslušajte 15 minuta razgovora sa Stjepanom Vukadinom, poznatim hrvatskim chefom i vlasnikom trogirskog restorana Il Ponte.
Kako su izgledali počeci Vukadinove karijere, čime se htio baviti prije nego što je postao kuhar i što je sve morao proći da postane među najboljima u Hrvatskoj? Koliko mu je popularnost pomogla u karijeri i što je za njega najvažnije u privatnom, ali i poslovnom svijetu - to su samo neke od tema o kojima je sa Stjepanom Vukadinom razgovarao Liderov novinar i voditelj Roko Kalafatić.
Cijela epizoda dostupna je na našoj web stranici, YouTube kanalu ili Anchoru i Spotifyju. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku i LinkedInu.