- Bernard je umjetnik, što se hrane tiče
- Za Josipa se znalo da će biti u vinariji još otkako je bio dijete
- Najbitnija je dobra hrana
- Nemamo puno vinograda, ali radimo široku paletu vina
U novoj epizodi Liderova podcasta, novinar i voditelj Roko Kalafatić razgovara s Verom Korak, voditeljicom restorana i imanja Korak koji je nedavno osvojio prvu Michelinovu zvjezdicu.
Kako je nastalo obiteljsko gospodarstvo Korak i kako su izgledali počeci plešivičke obitelji u svijetu gastronomije i vinarstva? S kakvim se izazovima susreće obitelj i kako to da su odabrali put koji do sada nitko na Plešivici nije? Koji su planovi za budućnost imanja i restorana i kako je Korak osvojio prvu Michelinovu zvjezdicu - otkrijte u još jednoj epizodi Liderova podcasta!
Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj web stranici i YouTube kanalu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.