Podcast
StoryEditor

Vuk Vuković: U idealnoj državi nije bitno tko je na vlasti, nego sustav koji funkcionira

15. Travanj 2024.
Lider Podcast #58 - Vuk Vuković

U novoj epizodi podcasta, novinarka i voditeljica Sandra Babić razgovarala je s Vukom Vukovićem, suosnivačem hedge fonda Oraclum Capital sa sjedištem u New Yorku. 

Strategija njegovog fonda bazira se na Bayesian Adjusted Social Network (BASON) metodologiji, razvijenoj još 2016. godine zbog predviđanja rezultata izbora. Uz to, Vukovićeva metoda je dosljedno postizala godišnji povrat od 71 posto u 2022. točnim predviđanjem tjednih tržišnih kretanja i poslužila kao osnova za strategiju Oraclum Capitala. 

Kako se s jednom metodom mogu pratiti i predviđati politički izbori i kretanje najvećih svjetskih dioničkih indeksa, kako Vuković komentira nadolazeće političke izbore i kako bi trebala izgledati idealna vlast u uređenoj državi? Čime se bavi kad ne prognozira tržišta i političke izbore - otkrijte u novoj epizodi Liderova podcasta!

Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj mrežnoj stranici i kanalu na YouTubeu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.  

 

15. travanj 2024 17:24