Tehnopolis
StoryEditor

Canon dobio šest nagrada na dodjeli TIPA za 2012.

23. Travanj 2012.
Piše:
lider.media

Canon je objavio da mu je udruženje Technical Image Press Association (TIPA), vodeće europsko udruženje za fotografsku obradu slika i tisak, dodijelilo šest nagrada.

Cilj je TIPA-inih nagrada odati priznanje najboljim proizvodima predstavljenima tijekom prethodne godine, a međunarodno su priznate kao najpoželjnije odličje na području slikovnih tehnologija. TIPA-in žiri sastoji se urednika iz vodećih fotografskih časopisa, a sastaje se jedanput godišnje da bi ocijenio najnovije proizvode, pri čemu se u obzir uzima sve, od inovacije i dizajna do ukupne kvalitete proizvoda. Žiri odabire i nagrađuje vrhunske slikovne proizvode iz prethodnih dvanaest mjeseci, a ove je godine svoja ugledna priznanja dodijelio sljedećim Canonovim proizvodima:• najbolji DSLR u kategoriji proizvoda za profesionalne korisnike: Canon EOS-1D X • najbolji profesionalni kompaktni fotoaparat: Canon PowerShot G1 X • najbolji profesionalni DSLR objektiv: Canon EF 8-15mm f/4L USM riblje oko • najbolji višefunkcijski fotopisač: Canon PIXMA MG8250 • najbolji DSLR s podrškom za snimanje videozapisa: Canon EOS 5D Mark III • najbolja profesionalna videokamera: Canon EOS C300 Digital Cinema Camera

- Velika nam je čast što smo dobili šest TIPA-inih nagrada. Protekla je godina za Canon bila iznimno uspješna jer je predstavljen niz revolucionarnih proizvoda, uključujući legendarni model EOS C300 i dugoočekivani EOS 5D Mark III - izjavio je Kieran Magee, direktormarketinga u odjelu Professional Imaging u tvrtki Canon Europe.

16. svibanj 2024 15:21