Studentski Lider klub
StoryEditor

O klubu

01. Ožujak 2021.
Studentski Lider Klub

Studentski Lider klub (SLK) posebni je projekt poslovnog tjednika Lidera pokrenut početkom 2006. sa zadatkom upoznavanja i educiranja najboljih studenata o poslovnom okružju u kojem će se uskoro naći kao budući poduzetnici i menadžeri te njihova povezivanja s poslodavcima organiziranim posjetima uspješnim tvrtkama sponzoricama o kojima izvještavamo na Liderovim stranicama posvećenima projektu.

U svakom broju Lidera jedna stranica rezervirana je za Studentski Lider klub. Tako se posebna pozornost posvećuje interesima mladih čitatelja, zbivanjima koja se odnose na studente i poslodavce te se medijski prate aktivnosti studenata i sponzora ovoga projekta. 
Višeslojna komunikacija ostvaruje se i na Liderovoj mrežnoj stranici, gdje posebno mjesto na podstranici Studenskoga Lider kluba zauzimaju upravo projekti realizirani u sklopu SLK-a.

Članovi SLK-a društveno su odgovorne uspješne tvrtke i najperspektivniji studenti sa svih hrvatskih fakulteta, veleučilišta i privatnih poslovnih škola.

Za više informacija budite slobodni obratiti se e-porukom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na broj 01/6333-536, a primjerak DIGITALNOG LIDERA možete pročitati ovdje.

17. travanj 2024 17:11