Studentski Lider klub
StoryEditor

Otvorene prijave za CSR in spotlight: ‘Spot greener, spot better‘

02. Prosinac 2022.

eSTUDENTov projekt namijenjen promicanju važnosti društveno odgovornog poslovanja, naziva CSR in spotlight, održat će se 7. prosinca na kampusu Visokog učilišta Algebra i 9. prosinca na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kako navode u priopćenju, kroz dva dana radionica i predavanja, projekt će pružiti  platformu predstavnicima iz šest poduzeća i jedne registrirane udruge, koji će okupljenim studentima približiti važnost ovog održivog te ekološki i socijalno osviještenog tipa poslovanja.

Ovogodišnji prijatelji projekta koji će ga svojim sudjelovanjem obogatiti su: Span, HEARTH thinking&doing, Mazars, Rockwool, L‘Oreal Adria, Ericsson Nikola Tesla te udruga Zasadi stablo, ne budi panj! Nastavno na njihova predavanja, održat će se dva kviza i prezentacija članova eSTUDENTovog tima Društveno odgovorno poslovanje (DOP), inače zaduženog za organizaciju spomenutog projekta.

DOP, kao jedan od najvažnijih koncepata suvremenog poslovanja, ne samo što će se ‘zadržati‘, već će ubrzanim i efikasnim koracima konstantno tražiti načine da se unaprijedi. 

Studenti, kao buduća generacija društveno osviještenih zaposlenika, prva znanja o takvom konceptu poslovanja mogu dobiti već na ovom projektu. Kroz opuštena predavanja, imat će bezbroj prilika da predstavnicima poduzeća postave svoja pitanja. Prijave su otvorene do 9. prosinca.

23. travanj 2024 20:41