Studentski Lider klub
StoryEditor

Za tvrtke

01. Ožujak 2021.
Studentski Lider Klub

Studentski Lider klub mjesto je koje spaja tvrtke s budućim poslovnim liderima omogućujući im da idu ukorak s društvenim promjenama kojima svjedočimo.

Riječ je o projektu koji je Lider pokrenuo 2006. i kojim okuplja najbolje studente završnih godina svih fakulteta, veleučilišta i privatnih poslovnih škola u Hrvatskoj.

Studentski Lider klub spona je koja veže uspješne hrvatske tvrtke i najbolje studente osiguravajući im godišnju pretplatu na poslovni tjednik Lider.

Do sada je više od 20 000 studenata imalo priliku svakoga tjedna čitati Lider, što su im omogućile tvrtke partnerice projekta.

Članstvom u Klubu omogućuje vam se da upoznate najbolje studente sa svojom tvrtkom i tvrtkama iz svojeg portfelja, od kojih su mnoge iz tjedna u tjedan glavni akteri Liderovih članaka.

Godišnjom pretplatom na poslovni tjednik Lider omogućit ćete studentima da uz formalno obrazovanje steknu dubinski uvid u zbivanja i trendove na domaćoj i stranoj poslovnoj sceni te im osigurati najsvježije informacije iz poslovnog svijeta dodatno osnažujući njihovu konkurentnost.

Tako, s jedne strane, ti mladi ljudi postaju vaši potencijalni kupci, mogu postati i vaši budući zaposlenici, a ako se zaposle u drugim ili vlastitim tvrtkama, spoznaja da ste im tijekom njihova studija omogućili praćenje tjednika kao što je Lider bit će dobar kamenčić u mozaiku buduće poslovne suradnje.

Što radimo u Studentskome Lider klubu?

Poveznica smo u djelotvornoj primjeni društveno odgovornog poslovanja tvrtki ondje gdje je ono najpotrebnije – u obrazovanju novih naraštaja.

Najbolje studente upoznajemo s poslovnom okolinom u kojoj će se uskoro naći i sami. Na organiziranim skupovima o kojima izvješćujemo u Lideru studente povezujemo s vama, budućim poslodavcima.

U svakom broju Lidera dvije stranice rezervirane su za Studentski Lider klub. Na njima posebnu pozornost posvećujemo interesima mladih čitatelja i događajima povezanima sa studentima i poslodavcima te medijski pratimo aktivnosti studenata i sponzora ovoga projekta.

SLK-ova VIZIJA:

Postati središnje mjesto susreta studenata i uspješnih hrvatskih tvrtki te, koristeći se snagom medija, promicati vrijednosti suvremenoga poslovanja i sudjelovati u osmišljavanju domaće ekonomije znanja.

SLK-ova MISIJA:

Na novinskim stranicama i portalu povezujemo studente i poslodavce te studentima uz posjet tvrtkama Liderovim sadržajem približavamo domaću poslovnu scenu, a vama, sponzorima naših studenata, omogućujemo da uz obrazovane mlade ljude na natječajima za posao dobijete i informiran mladi kadar koji je nakon godinu dana čitanja Lidera već uplovio u stvarni poslovni svijet.

Za više informacija budite slobodni obratiti se e-porukom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na broj 01/6333-536, a primjerak DIGITALNOG LIDERA možete pročitati ovdje.

17. travanj 2024 15:05