Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Domaća agencija preuzela bivši Hypo-leasing, Nova članica Uprave Ikee, smjena sa zadrškom u Barilli

24. Travanj 2024.
Maja Marković

Višnja Kallay putem svoje tvrtke BONO MODO preuzela je BLUE IRIS RESOLUTION (nekadašnji HETA ASSET RESOLUTION HRVATSKA, najpoznatiji prije toga kao HYPO-LEASING KROATIEN) od austrijskog META LEASINGA. Na čelo tvrtke imenovana je direktorica BONO MODA Krista Rukljač umjesto Uprave u kojoj su bili Ewald Höher (predsjednik) i Kristina Vedriš.

Maja Marković nova je članica Uprave IKEE HRVATSKA.

U Sudskom registru tek je sad objavljeno da je Carlo Mereghetti još potkraj listopada imenovan predsjednikom Uprave BARILLE HRVATSKA umjesto Cristiana Aloccija te da je Klara Lorbek peta članica Uprave od lipnja 2023.

Milan Milutinović novi je zamjenik predsjednika NO-a AGRO-TOVARNIKA, a u NO je ušla i Blaženka Ljikar. Njih dvoje imenovani su umjesto Gorana Mijića i Zdenka Grgića, koji više nisu u vlasničkoj strukturi, kao ni Stjepan Katić, Damir Radovanović, Kata Anđelić i Zvonimir Grgić. Tvrtka sad ima 45 suvlasnika.

Mario Pongračić novi je prokurist u VARTEKSU umjesto Nade Radeljić.

Ksenija Skosples ušla je u NO tvrtke DW REUSABLES HUM (nekadašnja STRAŽAPLASTIKA) umjesto Tanje Crnogaj.

U ININOJ IT tvrtki PLAVI TIM ukinut je NO u kojem su bili Hrvoje Glavaš (predsjednik), András Svébis (zamjenik predsjednika) i Marijan Bačić.

Tomica Colle novi je član Uprave poljoprivredne tvrtke HANA umjesto Damira Vincelja, kojem je opozvana prokura i u drugoj tvrtki u vlasništvu požeškog PLAMENA, farmi muznih krava NIZA.

Matija Obad više nije suvlasnik tvrtke METAL OBAD iz Donje Poljane pokraj Varaždinskih Toplica.

Matija Stefanov još je u lipnju 2023. imenovan novim članom NO-a dubrovačkoga GRAND HOTELA IMPERIJAL umjesto Roberta Škopca.

Željko Lukač više nije suvlasnik i direktor u SENSA NEKRETNINAMA.

Dosadašnji prokurist tvrtke HSH CHEMIE Dean Pauković imenovan je direktorom i na toj se poziciji pridružio Stephanu Peteru Löhdenu.

Ivanu Kunkiću dodijeljena je prokura u obiteljskoj tvrtki ACCOLA iz Segeta.

Tvrtka IVETA premjestila je sjedište iz Bjelovara u Zagreb.

Mario Deljak više nije prokurist u REALMONT PROJEKTU iz Zagreba.

Alessandro Porta i Anna Bertona opozvani su iz Uprave AZELISA CROATIA, a novi su članovi Uprave dosadašnja prokuristica Gordana Jakšić, Thijs William Bakker i Evy Joanna L. Hellinckx. Robertu Milenkoviću dodijeljena je prokura. Na svojoj je poziciji ostao samo predsjednik Uprave Apostolos Moustos.

Alan Sanković novi je i jedini član Uprave KOMUNALCA iz Jurdana (Matulji) umjesto Ervina Mraka.

Anđelko Gavranović prepustio je vlasništvo sesvetske tvrtke MARKO-USLUGE Nives Gavranović, a direktorsku poziciju od njega je preuzeo Antonio Gavranović.

24. travanj 2024 09:02