Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Lovren preuzeo vlasništvo nad hotelom u Novalji, smjena na čelu Hempela, iz Sudskog registra izbrisan Intercity…

05. Lipanj 2024.
Dejan Lovren i Silva Lovren

Poznati nogometaš Dejan Lovren preuzeo je vlasništvo nad obiteljskim JOEL HOTELOM u Novalji od svoje majke Silve Lovren.

David Paul Heal imenovan je predsjednikom Uprave umaškog HEMPELA nakon što je smijenjen Steen Niemann Madsen. Dalibor Kozlović novi je član Uprave.

Ivana Švec imenovana je članicom uprave HOTELA CAVTAT koja je sada dvočlana.

Nakon zaključenja stečajnog postupka iz Sudskog registra izbrisan je INTERCITY.

MICK, tvrtka sa sjedištem u Kukuljanovu, nakon prihvaćanja odluke o podjeli Društva prenio je dijelove imovine na novoosnovane tvrtke PROJEKT BENEDIKT i TECH-LOGISTA.

Švicarska tvrtka MET HOLDING izišla je iz vlasničke strukture tvrtke PLIN KONJŠČINA, pa jedini vlasnik ostaje varaždinski TERMOPLIN.

Nakon zaključenja stečajnog postupka iz Sudskog registra izbrisana je HERTIGA.

Odlukom Skupštine križevačke tvrtke BOREAS INVEST odobren je Ugovor o podjeli i preuzimanju kojim tvrtka odvajanjem prenosi dijelove imovine i obveza na TERRA SELA.

Lucija Žignić i Matea Pavičić ušle su u vlasničku strukturu tvrtke MAZARS CINOTTI AUDIT umjesto Petre Prohaske. Dinko Kraljević ušao je u vlasničku strukturu MAZARS CINOTTI CONSULTINGA umjesto Anite Jurić Cigić.

Mariji Lovrinović opozvana je prokura u karlovačkoj HIDRAULICI DRVOŠPEDU.

Ivan Gabrić imenovan je zamjenikom predsjednika NO-a SVAMA PLUSA umjesto Sanje Svilokos, a Snježani Stanković dodijeljena je prokura.

Ante Jukić novi je suvlasnik i direktor u GRUPI NEUTRA 03.

Kristijanu Miklecu dodijeljena je prokura u PROWELLNESSU.

Petra Marijanović ušla je u vlasničku strukturu ODVJETNIČKOG DRUŠTVA ILEJ & PARTNERI.

Sebastijanu Puzjaku dodijeljena je prokura u SYNTEKSU.

Tvrtka ADRIAGATE preuzela je splitsku putničku agenciju TO ISLANDS TRAVEL od Ivice Sinovčića, kojega je na direktorskoj poziciji zamijenio član Uprave ADRIAGATEA Mate Balić.

20. rujan 2024 01:11