Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Nova smjena na čelu Triglav osiguranja, definitivni odlazak Skoblara iz Turisthotela…

25. Srpanj 2023.
Vilma Učeta Duzlevskafoto Triglav osiguranje

Vilma Učeta Duzlevska imenovana je novom predsjednicom Uprave TRIGLAV OSIGURANJA. Na toj je poziciji zamijenila Tedu Djekanovića, koji je kao zamjenik predsjednika NO-a bio privremeni zamjenik predsjednika Uprave od sredine ožujka, nakon odlaska Denisa Burmaza s čelnoga mjesta. Učeta Duzlevska dobila je Hanfino odobrenje za četverogodišnji mandat. Na poziciju dolazi s više od petnaest godina iskustva u upravljanju u financijskom sektoru na području životnih i neživotnih osiguranja. Uz nju je u Upravi na mjestu člana Darko Popovski. Učeta Duzlevska obnašat će i funkciju neizvršne članice Odbora direktora u TRIGLAV OSIGURANJU ŽIVOT u Makedoniji.  

Tomislav Bagarić napustio je mjesto člana Uprave tvrtke MANŠPED iz Bakra.

U Sudskom registru provedene su promjene u nadzoru i upravljanju nakon što je TANKERSKA PLOVIDBA preuzela većinski paket dionica u zadarskom TURISTHOTELU. Smijenjen je NO na čelu s Franom Skoblarom i Meri Matešić Sičić, koja je upravljala tvrtkom. Agron Beriša imenovan je novim predsjednikom Uprave, a Marko Matković novim članom Uprave. Imenovani su i novi članovi tvrtkina NO-a. Ivan Pupovac postao je novi predsjednik NO-a umjesto Skoblara, Mario Pavić njegov zamjenik umjesto Mate Bilavera, a Joško Markov i Nikola Koščica imenovani su novim članovima umjesto Ante Barića i Milenka Alerića.  

Bojan Žugčić imenovan je na mjesto jedinog člana Uprave splitske tvrtke INTERNATIONAL EVONA umjesto Andreja Apolonova.

Luka Turda imenovan je novim članom NO-a VINKOVAČKOG VODOVODA I KANALIZACIJE umjesto Krunoslava Jasipa Čačića.

Mirela Jukić imenovana je jedinom članicom Uprave VODOVODA IMOTSKE KRAJINE umjesto Luke Ćorića.

Stjepanu Dumiću ukinuta je prokura u VEGO CENTRU.

Saša Đaković se kao novi suvlasnik pridružio Izidori Đaković u vlasničkoj strukturi osječke tvrtke SIM TVORNICA PVC I ALU STOLARIJE.

Sanja Jakab postala je nova članica NO-a VODOOPSKRBE Općine Darda umjesto Josipa Horvata.

27. travanj 2024 04:04