Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu Cotre, Ivica Babić riješio se Pršuta-Voštane u predstečaju…

01. Veljača 2023.
Miljenko Hacek foto Lider Media

Vlasnik varaždinske COTRE Miljenko Hacek na direktorsku poziciju postavio je Maju Hacek Humek umjesto Marina Šinjorija.

Miro Šabić i Erih Kolak preuzeli su PRŠUT-VOŠTANE iz Trilja od Ivice Babića, kojeg je Šabić zamijenio i na mjestu jedinog člana Uprave. Babić je u listopadu 2020. sklopio predstečajni sporazum. Neosigurani vjerovnici pristali su na otpis 70% od 3,36 milijuna eura (25,3 milijuna kuna) potraživanja, a ostatak bi im trebao biti isplaćen u četiri rate nakon dvogodišnjeg počeka. Razlučni vjerovnik ŠTEDBANKA u likvidaciji pristala je na otpis 40% od 1,54 milijuna eura (11,6 milijuna kuna) potraživanja, a ostatak očekuje u deset godina nakon dvije godine počeka.  

Nakon što se Danka Nekić povukla s mjesta članice Uprave zadarskog TURISTHOTELA, dosadašnja predsjednica Uprave Meri Matešić Sičić ostala je njezina jedina članica.

Irska tvrtka LEGGETT & PLATT IRELAND HOLDINGS LIMITED preuzela je vlasništvo nad L&P TEHNOLOGIJOM iz Preloga od britanske tvrtke PULLMAFLEX U.K. LIMITED.

Hrvoje Arlović, Geert Van Cauwenberge i Ivana Budimir Dautović imenovani su novim direktorima tvrtke EMPWR iz Nove Gradiške.

Christoph Johannes Lehner postao je novi zamjenik predsjednika NO-a zagrebačkog IMPULS-LEASINGA umjesto Manfreda Herbsthofera.

Edi Čustović postao je novi član Uprave GRAND CIRCLE DUBROVNIKA. 

Miro Šabić i Erih Kolak preuzeli su tvrtku PRŠUT-VOŠTANE iz Trilja od Ivice Babića, kojeg je Šabić zamijenio i na mjestu jedinog člana Uprave. 

Dvije njemačke tvrtke IC&S GMBH i B&D GMBH napustile su suvlasništvo u zagrebačkoj tvrtki GEICO TAIKISHA CONTROLS.

Tvrtki VILA RIVA pripojena je tvrtka LOKACIJA DRUGA.

Franjo Koletić preuzeo je suvlasništvo u FUN PARKU BIOGRAD od Nikole Koletića, koji je ostao direktor tvrtke.

Zdravko Mamić postao je jedini direktor M.O.F. TRGOVAČKIH CENTRA i M.O.F. RAZVOJ TRGOVAČKIH CENTARA umjesto Arse Lakušića.

Ivan Vokić postao je novi direktor SLJEME DENTALA umjesto Mladena Vokića.

Branka Pavlić preuzela je direktorsku poziciju u CATERING TIMU LISAK od preminulog Željka Pavlića.

Tvrtka AURA PROIZVODI pripojila je tvrtku A.R. PRO iz Buzeta.

14. travanj 2024 22:06