Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu Johnson & Johnsona, novi predsjednik Uprave Daruvarske pivovare…

31. Svibanj 2022.
Miodrag Streitenbergerfoto Linkedin

Božica Mikulić postala je nova direktorica JOHNSON & JOHNSON S.E.-a umjesto Darija Juričića. U kompaniju je došla 2006. iz Oraclea, i prošla niz funkcija.

STUDENAC je preuzeo pulsku DURAVIT TRGOVINU od Zdenke Duras i Mladena Durasa i pripojio je matičnoj kompaniji. Tako se STUDENAC povećao za novih 13 trgovina na području Pule i okolice s više od 40 zaposlenika. Sad ima više od 750 prodajnih mjesta u devet županija i Zagrebu.

Miodrag Streitenberger imenovan je predsjednikom Uprave PIVOVARE DARUVAR, koja je iz Zagreba sjedište preselila u Daruvar. Upravi su se kao članovi pridružili dosadašnji direktori Sandra Kufner i Siniša Lukač, a Konstantin Lazarević napustio je direktorsku poziciju.

Dosadašnji direktor Fortenovine ZVIJEZDE PLUS Tomislav Alagušić imenovan je predsjednikom Uprave tvrtke, a Karmen Rosan imenovana je novom članicom Uprave.

Zagrebački BAYER u vlasništvu nizozemskog BAYER GLOBAL INVESTMENTSA B.V. pripojio je tvrtku MONSANTO nakon što ju je vlasnički preuzeo. 

Danijel Kukoč postao je predsjednik Uprave TROGIR HOLDINGA umjesto Božidara Miše.

Dosadašnja članica NO-a VODOVODA I ODVODNJE ŽRNOVNICA CRIKVENICA VINODOL iz Novog Vinodolskog Sanja Knežević nova je zamjenica predsjednika NO-a umjesto Dragana Magaša, a Miljenko Manestar postao je član NO-a.

Goran Galić, koji je bio direktor Fortenovina BELJE AGRO-VET PLUSA iz Darde, postao je predsjednik Uprave, u koju je ušla Tatjana Čuso.

Slovenska tvrtka SIAPRO preuzela je vlasnički udjel u križevačkom STROJREMU od Tomislava Dijanuša. Također, Ivan Knežević imenovan je predsjednikom Uprave tvrtke, Franc Jezeršek članom Uprave, a dosadašnji direktor Mario Dijanuš ostao je suvlasnik i postao član novoosnovanog NO-a tvrtke. Uz njega su u NO-u imenovani Marijan Platiše kao predsjednik Odbora, a Petra Poženel kao njegova zamjenica.

Denis Radić-Lima napustio je suvlasništvo u splitskom ALFA ATESTU.

Anti Kaliniću se kao novi suvlasnik OBLIKOVANJA PROSTORA iz Donjeg Miholjca pridružio Toni Batinić, kojem je dodijeljena i prokura.

Linda Vulić postala je članica Uprave splitskog LAVINA.

Mario Matić preuzeo je vlasništvo tvrtke BRODOGRADITELJ MONTAŽA iz Fažane od Alda Matića.

Zagrebačkoj tvrtki PERAN pripojena je tvrtka istog vlasnika Željka Perana MODAFORM.

Dosadašnji direktor tvrtke KOLO iz Suhopolja Marinko Krepelnik postao je prokurist tvrtke.

Nataša Tetec prestala je biti članica NO-a koprivničkoga RUKOMETNOGA KLUBA PODRAVKA.

27. travanj 2024 10:31