Ukratko
StoryEditor

Kozmetika Afrodita predstavila je novu, visokoučinkovitu kolekciju Essence of Nature za potpunu njegu kose i vlasišta

29. Svibanj 2024.

Gusta, sjajna, jaka i zdrava. Upravo takva kosa, dugačka ili kratka, privlači poglede, a upravo takvu kosu svatko od nas želi imati. Kozmetika Afrodita dobro poznaje želje i očekivanja svojih kupaca te je predstavila novu kolekciju proizvoda za njegu kose ESSENCE OF NATURE, namijenjenu cjelovitom rješavanju različitih problematika kose i vlasišta.

Cijela kolekcija oslanja se na Afroditinu tradiciju njege kose koja traje više od 50 godina, na vrhunske prirodne sastojke, ali i na iznimne rezultate djelovanja u pogledu različitih problematika kose i vlasišta.

Stoga nije slučajnost da novi proizvodi, osim omiljenih tradicionalnih sastojaka, kao što su kopriva, češnjak i ružmarin, arganovo ulje, aloe vera i bijela glina, sadrže prirodna eterična ulja: ulje metvice, limuna, naranče i ružmarina. Moć prirodnih formula linije za kosu ESSENCE OF NATURE prekrasno zaokružuju tehnološki razvijene aktivne tvari, kao što su crinipan green, niacinamid, hijaluron, keratin i salicilna kiselina, koje uz potporu znanstvenih istraživanja učinkovito djeluju na kosu.

Kolekcija tako obuhvaća četiri jedinstvena šampona u količinski praktičnijoj ambalaži od 320 mililitara, kojom se brand želi približiti i mlađim generacijama kupaca:

ŠAMPON ZA ČIŠĆENJE masne kose – s koprivom i bijelom glinom

ŠAMPON ZA JAČANJE protiv opadanja kose s češnjakom i ružmarinom

SMIRUJUĆI ŠAMPON protiv prhuti s crinipanom – revolucionarnim tehnološki aktivnim sastojkom koji ima antimikrobni učinak

HRANJIVI ŠAMPON za oštećenu, suhu i obojenu kosu s arganovim uljem

Osim navedenih šampona, novu Afroditinu kolekciju upotpunjuju još:

BALZAM 2-u-1, koji je istovremeno revitalizirajući balzam i maska s kokosovim uljem i hijaluronom te

RUŽMARINOVA VODA za rast i protiv opadanja kose, najpopularniji i najprodavaniji proizvod iz linije.

Sve proizvode svesrdno je predstavila voditeljica Emina Pršić, koja je tom prilikom također istaknula Afroditino održivo i odgovorno postupanje u pogledu prirode, a koje se odražava u ambalaži proizvoda koja se može 100 % reciklirati.

Pozvani poslovni partneri, predstavnici medija i influenceri na druženju su još jednom otkrili snažnu povezanost Kozmetike Afrodita s prirodom, ali i suvremeno usmjerenje tvrtke, koja za svoje proizvode odabire inovativnost i najnaprednije znanstvene spoznaje današnjeg vremena.

Prekrasni, kvalitetni i pristupačni Afroditini proizvodi za kosu s prirodnom notom pozivaju na to da se presele među naše prste i kosu te na kupaonske police. Dostupni su u drogerijama i ostalim prodajnim mjestima diljem Hrvatske te u Afroditinoj web-trgovini.

24. lipanj 2024 00:51