Ukratko
StoryEditor

Mobilna umjetna inteligencija za još bolju produktivnost

31. Svibanj 2024.

Mobilna umjetna inteligencija razvija se revolucionarnom brzinom i postala je neizostavan alat u svakodnevnom životu koji unapređuje produktivnost i olakšava niz svakodnevnih aktivnosti. Samsung Galaxy S24 serija donosi implementaciju umjetne inteligencije s novom razinom kreativnosti, produktivnosti i mogućnosti, a najnovija nadogradnja One UI 6.1 donosi Galaxy AI i na starije Galaxy modele; Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Galaxy S23 seriji uređaja, S23 FE i Tab S9.

Pametno bilježenje i jednostavno komuniciranje

Za sve koji vode dinamičan život, Transcript Assist i Note Assist predstavljaju revolucionarne alate za upravljanje bilješkama i sastancima. Pomoću tehnologije prepoznavanja govora i umjetne inteligencije, ove funkcije omogućavaju brzu i točnu transkripciju sastanaka te automatsko generiranje sažetaka, čime se štedi vrijeme i povećava produktivnost. Najbolje od svega, uz Galaxy S24 Ultra dolazi i S Pen olovka uz koju je moguće brzo i lako zabilježiti važne bilješke, čak i onda kada je ekran zaključan. S obzirom na početak godišnjih odmora, ljudi se često upućuju na putovanja u različite krajeve svijeta gdje se susreću s različitim jezicima i kulturama. U takvim situacijama mogućnost korištenja značajke Live Translate postaje izuzetno korisna jer se dobiva trenutni prijevod govora na drugi jezik u stvarnom; olakšava komunikaciju i omogućuje putnicima da se osjećaju sigurnije i samopouzdanije dok istražuju nove destinacije i kulture. Uz to, korisnici sada mogu komunicirati s ljudima oko sebe bez obzira na kojoj se lokaciji nalazili jer Chat Assist usavršava tonove razgovora u porukama i aplikacijama te njihovo prevođenje na 13 različitih jezika.

Privatnost i sigurnost kao imperativ

Pametni telefoni pohranjuju veliku količinu osobnih podataka, uključujući kontakte, poruke, fotografije, financijske informacije i podatke o lokaciji. Ako ovi podaci dođu u pogrešne ruke, može doći do krađe identiteta, financijskih gubitaka ili narušavanja privatnosti. Redovita ažuriranja operativnog sustava i aplikacija su ključna za sigurnost, jer često uključuju zakrpe za novootkrivene sigurnosne ranjivosti te treba imati na umu da korištenje zastarjelih verzija softvera povećava rizik od napada. Svojim najprivatnijim informacijama sada je moguće upravljati bez straha, jer uz Samsung Knox one su zaista dostupne samo nama. Samsung Knox Vault tako na primjer pruža sveobuhvatnu zaštitu protiv hardverskih i softverskih napada stvaranjem sigurnog okruženja koje je izolirano od glavnog procesora i memorije sustava. Pomaže zaštititi osjetljive podatke na uređaju, uključujući informacije za otključavanje zaslona, poput PIN koda, lozinki i pristupnih podataka, a također štiti pristupne ključeve, šifrirajući privatne podatke korisnika pohranjene na uređaju.

Mobilna umjetna inteligencija donosi revoluciju u svakodnevni život, značajno unapređujući produktivnost i olakšavajući niz aktivnosti. Samsung Galaxy S24 serija, zajedno s nadogradnjom One UI 6.1, podiže ljestvicu u primjeni umjetne inteligencije, omogućujući kreativnost, produktivnost i sigurnost na dosad neviđenim razinama.

25. lipanj 2024 03:10