Ukratko
StoryEditor

Objavljen cijeli program Festivala tehnologije i poduzetništva

26. Kolovoz 2022.

U Ljetnom kinu Bačvice, od 7. do 9. rujna održat će se drugo izdanje Festivala tehnologije i poduzetništva u organizaciji udruge Split Tech City. Trodnevni festival ugostit će 25 predavača, a posjetitelji će moći uživati u 10 zanimljivih predavanja i četiri panel diskusije. Posljednji dan posvećen je svim splitskim strancima, pa će tako cijeli dan predavanja i panel diskusije biti na engleskom jeziku.

- I ove godine će posjetitelji moći saznati informacije o novim trendovima iz pojedinih industrija, ali i svakodnevnim situacijama u kojima se i sami pronalaze. Zaista smo se potrudili napraviti što zanimljiviji događaj koji obuhvaća raznolike industrije i u kojem je sadržaj važniji od forme. Sigurni smo da će svatko moći pronaći nešto za sebe - kazao je Toni Trivković, predsjednik udruge Split Tech City.

Na festivalu će stručnjaci obraditi teme poput umjetne inteligencije u kreativnim industrijama, izgradnji i očuvanju imidža tvrtke, mentalnom zdravlju u digitalnom dobu, raznim izazovima u IT sektoru, važnosti 'hard workinga' na putu prema uspjehu te još mnogih drugih.

Detaljnije informacije o predavačima, temama, programu festivala te cijeni ulaznica dostupne su na web stranici.

19. svibanj 2024 15:26