Ukratko
StoryEditor

Stiže još bolja i veća ModelMania, a organizira se i humanitarna akcija

25. Listopad 2024.

U subotu, 26.10.2024. održava se 2. ModelMania na kojoj će posjetitelji moći vidjeti, ali i kupiti mnoge modele autića, ali i makete, jedinstvene Lego figurice i još mnogo toga.

Nakon uspješne prošlogodišnje ModelManije, spremna je i 2. ModelMania koja će se održati ove subotu, 26.10.2024. u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88 u središtu Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a pripremaju se mnoge novosti i iznenađenja!

Humanitarna akcija

Za 2. ModelManiju je Modified Collector preradio 15 jedinstvenih autića, od kojih je 14 plavih, koji će se naći u prodaji, dok je onaj pod serijskim brojem 15/15 zlatne boje i bit će dodijeljen sretnom donatoru kojeg ćemo izvući u nagradnoj tomboli. Naime, ovog tjedna se u svijetu obilježava Tjedan svjesnosti o buloznoj epidermolizi. Nasljedne bulozne epidermolize su skupina bolesti karakteriziranih jakom osjetljivosti kože, a u nekih bolesnika i sluznica, sa stvaranjem mjehura i rana. Koža je osjetljiva na najmanji pritisak, trljanje i dodir te vrlo lako dolazi do bolnih rana poput opeklina. Imati EB znači imati kožu krhku i ranjivu poput krila leptira, zato oboljele nazivamo „djeca leptiri“.

image

Jedinstveni primjerci

Upravo njima će biti namijenjeni svi prilozi, odnosno donacije, koje ćemo sakupljati na ModelManiji, a kako bi vas dodatno animirali za donaciju, odlučili smo napraviti tombolu u kojoj će moći sudjelovati svatko tko donira minimalno 1 euro. Tom prilikom ćete dobiti listić na kojem ćete napisati ime i prezime i broj telefona te istu ubaciti u kutiju iz koje ćemo na kraju dana izvući dobitnike tombole. A osim jedinstvenog autića moći ćete osvojiti i makete, ulaznice za Park vojne povijesti Pivka u Sloveniji, ulaznice za HeliSpace u Krapinskim toplicama, Peak Design torbu i druge poklone.

ModelMania

ModelMania je godišnji skup ljubitelja autića i maketa na kojem ćete moći vidjeti mnogobrojne jedinstvene modele, koje ćete moći i kupiti, a ove godine nam se pridružuje i CroKocka koji izrađuje unikatne LEGO figurice, a izložbu će imati i Modified Collector koji od Hot Wheels autića izrađuje unikatne modele. Svoj štand će imati i Udruga UMS Agram koji će organizirati tri interaktivne radionice bojanja minijatura za djecu (7+ godina), gdje će moći pobojati svoju prvu figuru i ponijeti je kući. Osim toga, tu ćete moći kupiti i stare postere u A3 formatu, ali i još mnogo toga!

Vidimo se u subotu, 26.10.2024. u Hotelu Academia u Zagrebu, Tkalčićeva 88, od 10 do 16 sati. Ulaz je besplatan!

25. listopad 2024 11:19