Ukratko
StoryEditor

Uspješan nastup Deccosa na sajmu Security Essen

27. Rujan 2024.
Deccos na sjamu Security Essen

Tvrtka Deccos, njemačka tvrtka kćer Eccosa, od 17. do 20. rujna sudjelovala je kao izlagač na sajmu Security Essen. Riječ je o vodećem međunarodnom sajmu sigurnosti i zaštite na kojem je ove godine zabilježeno preko 500 izlagača i 20 tisuća posjetitelja. Tijekom četiri uzbudljiva dana, Deccosov vrijedni tim od desetak članova ulagao je mnogo truda u predstavljanju vlastitog integracijskog rješenja Epsimax zainteresiranim posjetiteljima.

- Veliko nam je zadovoljstvo bilo demonstrirati funkcionalnosti rješenja i upoznati posjetitelje iz različitih industrija i zemalja s našim rješenjem koje je već prepoznato i koristi se u brojnim vodećim hrvatskim i europskim tvrtkama. Veliki broj posjetitelja iskazao je interes i zanimanje, a gužve koje su se u određenom trenutku stvarale na štandu dodatno su nam pokazale koliko je interes  za Epsimax jak. Posebno nam je drago bilo ugostiti i kolege iz Hrvatske koji su nas posjetili na štandu, a čestitkama na uspješnom nastupu su nam dodatno potvrdili kvalitetu našeg dugogodišnjeg rada - ističu iz Eccosa.

Ovaj sajam bio je izvrsna prilika da se njemačko i šire tržište upozna s mogućnostima koje pruža Epsimax. Osim predstavljanja proizvoda, ostvareni su kontakti s posjetiteljima i istražene mogućnosti za buduću suradnju, što služi kao poticaj za daljnji razvoj i usavršavanje.

27. rujan 2024 13:04