Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Eva Longoria je trudna, očekuje prvo dijete sa suprugom Joseom Bastónom

21. Prosinac 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=K6ZEJ0RWg8E

Eva Longoria i suprug Jose Bastón očekuju prvo zajedničko dijete. Kako doznaje E! News par će postati roditelji dječaka, koji će zasigurno razveseliti glumicu koja već dugo priželjkuje dijete.

[caption id="attachment_311491" align="alignleft" width="440"] Foto: youtube[/caption]

Glumica je često u intervjuima izjavljivala kako bi voljela postati majka te da bi je ta uloga najviše veselila.

- Kada bude, bit će. Ako ostanem trudna biti će to veliki blagoslov za mene – kazala je Eva prošle godine te pojasnila kako ni ona, a niti njezin suprug ne osjećaju kao da nešto propuštaju na određenim aspektima roditeljstva zato što nemaju dijete.

>>>Louboutins ? uvijek i svuda

Suprug napoznatije zvijezde serije ‘Kućanice‘ ima četvero djece iz prijašnjeg braka, a Longoria ih je srdačno prihvatila te jednom prilikom izjavila kako su njegova djeca ‘dar u njenom životu‘.

Iako su neko vrijeme skrivali da očekuju prinovu te se čak nagađalo kako se 42- godišnja američka glumica opustila te udebljala, sada je potvrđeno iz glasnogovorničkog tima holivudske zvijezde da je trudna.

>>>VIDEO: Princ Harry i holivudska glumica Meghan objavili zaruke

Prije sadašnjeg supruga bila je dva puta u braku, a treću sreću s Jose Antoniom Bastonom, direktorom najveće latinoameričke medijske korporacije ‘Grupo presente‘, pronašla je 2013. godine. Eva i njezin šest godina stariji Jose svoju su vezu ozakonili u svibnju prošle godine na intimnoj ceremoniji u gradu Valle de Bravo u Meksiku.

>>>Ella postala mama, upoznajte Balie Dee Dvornik-Pearce

Longoria je bila udana za Tylera Christophera od 2002. do 2004. godine, a s košarkašem Tonyjem Parkerom (35) od 2007. do 2011.

04. svibanj 2024 12:03