Klub izvoznika
StoryEditor

Vlatka Kamenić Jagodić iz Grupe Končar u žiriju ovogodišnjeg natjecanja Effie Awards Europe

26. Kolovoz 2022.
Vlatka Kamenić Jagodić, direktorica marketinga i komunikacija u Končarufoto Josip Regović/Pixsell

Europska udruga društava za tržišno komuniciranje (EACA) i Effie Awards Europe objavili su popis marketinških lidera koji će odabirati najučinkovitije marketinške projekate u Europi, a na prestižnom popisu članova žirija nalazi se i jedna predstavnica iz Hrvatske. Ovu će ulogu u jednom od najpoznatijih svjetskih strukovnih natjecanja obnašati Vlatka Kamenić Jagodić, direktorica Sektora marketinga i korporativnih komunikacija Grupe Končar.

Kamenić Jagodić stručnjakinja je s više od 20 godina iskustva u energetskom sektoru. Već je ranije bila dio žirija u hrvatskom izdanju Effie natjecanja, a na europskoj će razini žirirati u kategorijama Multi-Market & Positive Change Effies.

Effie Awards svjetska je nagrada tržišnog komuniciranja koja se dodjeljuje najučinkovitijim projektima iz cijeloga svijeta, a samo natjecanje Effie Awards Europe 2022 nastoji ujediniti europsku marketinšku zajednicu.

Kao direktorica marketinga i korporativnih komunikacija u Grupi Končar, najvećem hrvatskom izvozniku, Kamenić Jagodić usmjerena je na jačanje imidža i doprinosa Končara u zelenoj tranziciji i održivom poslovanju. Njezina je vizija promovirati stoljeće izvrsnosti Grupe Končar kroz inovativne međunarodne medijske kampanje.

Posjeduje bogato iskustvo u uspostavi i vođenju marketinških kampanja te planiranju poslovnih i marketinških strategija, što potvrđuje i zadržavanje tržišnog udjela u velikoj nacionalnoj elektroprivrednoj tvrtki (HEP) u kojoj je radila prije dolaska u Končar, kao i brojne strukovne nagrade i priznanja. Naposljetku, posljednja u nizu potvrda svega navedenog upravo je predstavljanje hrvatske zajednice marketinških stručnjaka pri selekciji najboljih europskih projekata na natjecanju Effie Awards Europe 2022.

18. travanj 2024 20:39