Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Povratak vlasnika - Željko Kelemen opet direktor Hucka Finna, Mirko Zidarić nakon 14 godina na čelu Robnog centra…

21. Kolovoz 2020.
Željko Kelemenfoto Youtube

Za novog člana NO-a DUKATA imenovan je Branko Nikolić, koji je do 1998. bio u Upravi te kompanije.

Ivana Živković Abram bila je samo tri mjeseca direktorica zagrebačke turističke agencije HUCK FINN ADVENTURE TRAVEL. Na direktorsku poziciju nakon pet godina vratio se vlasnik Željko Kelemen, koji je u međuvremenu bio prokurist, a sad je prokuru dodijelio Vanji Kelemen, koja je od 2015. do travnja ove godine bila direktorica tvrtke.

Suvlasnik i prokurist ROBNOG CENTRA iz Križevaca Mirko Zidarić vratio se nakon 14 godina na direktorsku poziciju. Istovremeno je zajedno s drugom suvlasnicom Ljubicom Zidarić opozvao predsjednika Uprave Andriju Zidarića i člana Uprave Ivicu Zidarića. Tvrtka je u veljači 2018. sklopila predstečajnu nagodbu s vjerovnicima. Međutim, od početka lipnja račun je u blokadi. Isti vlasnici opozvali su Andriju Zidarića i s pozicije člana Uprave tvrtke KOMPOZITI, u kojoj je Ivica Zidarić ostao direktor.

Dosadašni Član Uprave OTP OSIGURANJA Zorislav Vidović novi je predsjednik Uprave umjesto Mladena Gavrančića, a u Upravu je ušao Marinko-Šanto Miletić.

VH AUSLANDSBETEILIGUNGEN GmbH ušla je u vlasničku strukturu SINTAKSE iz Splita. Ostali suvlasnici su Petar Jelinčić (predsjednik Uprave), Ivan Daidžić (član Uprave) i Ozren Bego, koji je izašao iz Uprave.

Slaven Sertić zamijenio je Roberta Csalu Borglina kao voditelj hrvatske podružnice američke tvrtke GENERAL ELECTRIC INTERNATIONAL, INC.

Nikola Smolčić vlasnički je preuzeo ATHOS iz Zagreba od Luke Škare i Mateja Džolana, od kojeg je preuzeo i direktorsku poziciju. U 15 mjeseci tvrtku koja prodaje istoimene talijanske parfeme promijenila je nekoliko vlasnika. U svibnju prošle godine od Ivane Delić ATHOS je preuzeo Toni Lovrić, a pola godine kasnije, u studenome, vlasnik je postao dotadašnji prokurist Kristijan Lovrić, ali samo na četiri mjeseca. ATHOS su u ožujku ove godine, na narednih pet mjeseci, preuzeli Škaro i Džolan.

Tihomir Baršić novi je član NO-a karlovačke GRADSKE TOPLANE umjesto Ivice Beljana.

Tvrtka HELDA u vlasništvu Danijela Hela pripojena je PATERNI iz Resnika (Pleternica). Hel se kao suvlasnik pridružio Draganu Kumriću i Anti Šariću, koji je ostao direktor, dok je Kumrić podnio ostavku na direktorsku poziciju.

Josipa Radić nova je direktorica – članica Uprave WAYPOINTA iz Splita. Damir Čargo ostao je član Uprave, a vlasnica Gordana Zavoreo zadržala je prokuru.

Nakon sklopljene predstečajne nagodbe i dokapitalizacije PROSPERUS-INVEST izašao je iz suvlasništva u CLUBU ADRIATIC, pa je crikvenički JADRAN opet jedini vlasnik tvrtke koja upravlja kampom Baško Polje te hotelom i depandansama Alem. PROSPERUSOV suvlasnik i menadžer Tomislav Tičić izašao je iz Uprave, pa sad tvrtkom samostalno upravlja predsjednik Uprave JADRANA Goran Fabris. Prema istoj logici Ivanu Hatvalić Poljak u NO-u je zamijenio Mirko Herceg. Sjedište tvrtke preseljeno je iz Zagreba u Bašku Vodu.

Tomislav Haramina nije više direktor CARDIO MEDICALA ZAGREB. Tvrtku sad samostalno vodi Jasmina Žerovec (nekad Gornik), suvlasnica i direktorica matične slovenske tvrtke CARDIO MEDICAL.

30. lipanj 2024 15:44