Studentski Lider klub
StoryEditor

Jedna od najvećih hrvatskih pivovara u potrazi za mladim talentima

16. Prosinac 2022.

Carlsberg Croatia, jedna od najvećih hrvatskih pivovara, otvorila je prijave za edukacijsko-karijerni program Dare to Grow u sklopu kojeg su u potrazi za mladim talentima koji će se pridružiti kompaniji. Kako navode u priopćenju, nove zaposlenike traže u različitim dijelovima kompanije- od financija i marketinga, prehrambene tehnologije, pa sve do proizvodnje i logistike. Na program se mogu prijaviti kandidati s diplomom iz navedenih područja, kao i studenti završne godine diplomskog studija. 

- U našoj kompaniji mladi zauzimaju posebno mjesto, a na ovaj način želimo privući one koji će zajedno s nama rasti i na najbolji način iskoristiti svoj talent. Uz rad uz mentora, odabrane kandidate čeka sudjelovanje u lokalnim i međunarodnim projektima, učenje najnovijih tehnologija te upoznavanje s dobrim praksama koje provodimo u kompaniji - pojasnila je direktorica ljudskih resursa Marija Zovko.

Carlsberg Croatia sredinom ove godine proširio je svoje poslovanje uvođenjem nove linije limenki čime je Koprivnica postala još važnije izvozno središte popularnog cidera Somersby, a ‘kod kuće‘ proizvode i domaći brend Pan. 

Zainteresirani kandidati svoj životopis mogu poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 19. prosinca 2022.

25. travanj 2024 16:40