Studentski Lider klub
StoryEditor

Otvorene prijave za Ericsson Nikola Tesla Summer Camp

17. Travanj 2023.

Otvorene su prijave za novo izdanje Ericsson Nikola Tesla Summer Campa, jednog od najpoznatijih ljetnih programa za studente u Hrvatskoj s temom digitalne transformacije u akciji i načinom na koji podaci mijenjaju svijet. Kako navode u priopćenju, studentima STEM područja ovaj kamp pruža sjajnu priliku za primjenu znanja u realnom industrijskom okruženju.

Tijekom pet tjedana plaćenog studentskog rada na čak tri kompanijske lokacije - u Zagrebu, Splitu i Osijeku - studenti će raditi na projektima s vrhunskim mentorima, stječući iskustvo sudjelovanja na stvarnim projektima i razvijajući svoja znanja, vještine i mrežu poznanstava. Osim toga, sudionici će rješavati aktualne izazove u području suvremene tehnologije i pripremati se za buduće izazove u svijetu rada. Također, pronaći će nove vrijednosti u digitalnom svijetu, uzimajući u obzir da su za to podaci ključni elementi.

- Cilj nam je pripremiti studente za rad s modernim tehnologijama i potaknuti ih da istražuju, otkrivaju nove vrijednosti i razvijaju vještine koje će im biti korisne u njihovoj budućoj karijeri. Ericsson Nikola Tesla Summer Camp je platforma na kojoj mogu rasti i razvijati se kao profesionalci - kazao je Darko Huljenić, voditelj ENT Summer Campa.

- Studenti koji svojim radom na projektu pokažu profesionalan odnos prema poslu mogu nastaviti raditi kod nas na sličnim ili ponekad istim temama, a kasnije postati naši zaposlenici. Iskustvo tijekom Summer Campa je dvostrano: studenti mogu procijeniti svoj interes za rad u našoj kompaniji, a kompanija može procijeniti studente kao potencijalne zaposlenike. Obostrano iskustvo je najbolji pokazatelj za daljnje korake u izboru karijere - dodao je. 

Studenti koji sudjeluju u Ericsson Nikola Tesla Summer Campu mogu očekivati ne samo priliku za učenje i stjecanje novih vještina, već i mogućnost objavljivanja svojih radova na stručnim i znanstvenim skupovima.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom programu koji će se održati od 10. do 21. srpnja te od 21. kolovoza do 8. rujna 2023. godine, prijavite se i ostvarite priliku za stjecanje iskustva u industrijskom okruženju, upijanje novih znanja i razvijanje vještina. Prijaviti se možete putem LINKA sve do 4. svibnja 2023. godine. 

22. srpanj 2024 10:39