Studentski Lider klub
StoryEditor

Znanost za sve: Statistika nije bauk!

12. Prosinac 2022.

Znanost za sve projekt je pod vodstvom eSTUDENT tima Popularizacija znanosti koji za cilj ima svim zainteresiranim studentima pokazati da znanost nije strašna i komplicirana, već da ona može biti i zabavna i lako razumljiva.

Tema ovogodišnjeg predavanja je (Zlo)upotreba statistike, a ovu naizgled tešku temu pojasnit će Ivan Biočić sa zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Govorit će o različitim pogreškama i problemima s kojima se susrećemo u statistici. Predavanje je predviđeno za sve studente i prethodno poznavanje statistike nije potrebno.

Ako te (Zlo)upotreba statistike bar malo zaintrigirala, dođi 20. prosinca u 18.30 sati na FER u dvoranu B2. Prijave traju od 12. do 18. prosinca, a prijaviti se možeš putem linka.

Saznaj više!

Više informacija o ovome i drugim projektima koje provodimo saznajte na našoj web stranici. Kako biste uvijek bili u tijeku s radom Udruge i novostima koje vam donosimo, pratite nas na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i LinkedIn. Kako vam pokoja vijest ne bi promakla, pretplatite se i na naš newsletter.

25. travanj 2024 04:10