Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Jovičić iz Storm Computers u Intralot, Filipović izazvao rošade u NO-u Hrvatskih šuma…

27. Lipanj 2022.
Goran Jovičić

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a HRVATSKIH ŠUMA Krunoslav Zmaić postao je novi predsjednik NO-a tvrtke umjesto Davora Filipovića, čija je smjena u Registru provedena prošlog mjeseca nakon što je imenovan novim ministrom gospodarstva i regionalnog razvoja. Na mjesto zamjenika predsjednika NO-a imenovan je Mladen Mikolčević, koji je prethodno bio član Odbora, a Ante Bašić i Branko Sušec imenovani su novim članovima. Milan Devčić više nije član NO-a.

Goran Jovičić napustio je mjesto člana Uprave u tvrtki STORM COMPUTERS iz Zagreba koja se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem kompleksnih i cjelovitih poslovnih informacijsko-komunikacijskih sustava. Jovičić je u tvrtki bio od 2014. godine i prešao je na direktorsku poziciju u tvrtki INTRALOT ADRIATIC.

Rimčev GREYP BIKES gotovo je poduplao svoj temeljni kapital, s 28.900 na 40.700 kuna.

Saša Crnec napustio je članstvo u NO-u HRVATSKE KONTROLE ZRAČKE PLOVIDBE iz Velike Gorice.

Boris Ćupurdija napustio je direktorsku poziciju u tvrtki KRNJAK iz Donjeg Miholjca koja se bavi uzgojem žitarica, mahunarki i uljanog sjemenja te u kojoj je bio od 2017. godine.

Veselko Kurtović više nije član NO-a KOMUNALACA iz Slavonskog Broda.

Bojan Šugar napustio je direktorsku poziciju u zagrebačkoj tvrtki GRIČ INTERNATIONAL specijaliziranoj za projektiranje elektrotehnike, sustava upravljanja zgradama i rasvjete te za proizvodnju SN i NN kućišta. Šugar je na poziciji bio od 2019. godine.

Splitski AEQUITAS pripojio si je svoju tvrtku TIHAL.

Tvrtka CENTAR ZA VOZILA HRVATSKE sada je i formalno ostala jedina vlasnica zagrebačke tvrtke INTER-NET nakon što su tvrtke u njezinom vlasništvu, INTEL-PLAN i IN – VOZILA, napustile suvlasništvo.

Zaključen je skraćeni stečajni postupak koji se vodio nad tvrtkom ZVONIMIR TGP u vlasništvu Nevenke Gašparović. Postupak je pokrenut na prijedlog Financijske agencije zbog evidentiranog duga u iznosu 308,5 tisuća kuna, a tvrtka će biti izbrisana iz Sudskog registra.

Maja Petravić više nije članica Uprave tvrtke NEW BAKERY iz Stupnika. U Upravi je bila od prošle godine, a prije toga od 2013. Bila je jedna od direktorica tvrtke.

Alen Požar imenovan je novim članom NO-a karlovačke tvrtke ZELENILO umjesto Zdravka Marića.

Damir Lasan postao je novi član NO-a šibenske VINOPLOD-VINARIJE umjesto Silvane Ćapin.

Nizozemska tvrtka IMCD GROUP preuzela je vlasništvo nad zagrebačkim POLYCHEMOM od austrijske tvrtke POLYCHEM HANDELSGESELLSCHAFT.

Dosadašnja članica NO-a pazinske AZRRI AGENCIJE ZA RURALNI RAZVOJ ISTRE Maja Stranić postala je nova zamjenica predsjednika Odbora umjesto Sanje Jurman, koja je ostala članica NO-a.

Habiba Legac, koji je od 2015. godine prokurist tvrtke TO-KA-BU, imenovan je novim direktorom tvrtke.

Branko Preradović napustio je suvlasništvo i prokuru u osječkoj tvrtki BONAVIA, u kojoj je bio suvlasnik od 2010. godine, a prokurist od 2012. godine. Prokura u tvrtki ukinuta je i Mirni Preradović, koja je na toj poziciji bila od 2015. godine, a oboje su prije prokure bili na direktorskim funkcijama.

Ibrici Zulfikarpašić i Alenu Zulfikarpašić dodijeljena je prokura u zagrebačkoj tvrtki RAO.

23. travanj 2024 00:40