Ukratko
StoryEditor

DHL Express Hrvatska najavljuje promjenu cijena za 2023. godinu

23. Rujan 2022.

Prosječna stopa povećanja od 9.9 posto, stupa na snagu 1. siječnja 2023.

DHL Express, vodeći svjetski pružatelj međunarodnih ekspresnih usluga, danas je najavio promjenu cijena koje će stupiti na snagu 1. siječnja 2023. Prosječno povećanje u Hrvatskoj bit će 9.9 posto, u usporedbi s 2022. godinom, navedeno je u priopćenju.

- Za sada je 2022. još jedna turbulentna godina s nestabilnim tržišnim okruženjem koje predstavlja izazov za globalnu trgovinu. Međutim, dokazali smo sposobnost pružanja stabilne i pouzdane usluge našim klijentima diljem svijeta - govori Srebrenka Saks,  direktorica DHL Express Hrvatska. 

- Godišnja prilagodba cijena omogućuje  nam ulaganja u našu infrastrukturu i tehnologiju kako bismo osigurali otporna, održiva i besprijekorna rješenja za korisnike. To uključuje vrhunske zrakoplove i vozila, širenje naših sabirnih i distributivnih centara kako bismo zadovoljili sve veću potražnju kupaca te ulaganja u zelena, održiva rješenja, kao što su održivo zrakoplovno gorivo i električna vozila - dodala je Saks. 

DHL Express usklađuje cijene na godišnjoj razini, uzimajući u obzir i administrativne troškove povezane s regulatornim i sigurnosnim mjerama. Ove mjere redovito ažuriraju nacionalne i međunarodne vlasti u svakoj od preko 220 zemalja i teritorija koje DHL Express servisira. Ovisno o lokalnim uvjetima, prilagodbe cijena će se razlikovati od zemlje do zemlje i primjenjivat će se na sve kupce gdje to ugovori dopuštaju.

Ograničen broj dodatnih usluga i doplata također će se prilagoditi, a za više informacija posjetite stranicu.

17. travanj 2024 02:10