Ukratko
StoryEditor

HoReCa Adria od 24. do 26. listopada u Zagrebu

20. Rujan 2024.
Najvažniji sajam profesionalne opreme za hotele, restorane, kampove i kuće za odmor na Zagrebačkom velesajmu okuplja najbolje hrvatske i europske izlagače

U proteklih deset godina sajam HoReCa Adria postao je najveći B2B događaj na kojem se ove godine očekuje više od 15 tisuća profesionalaca iz Hrvatske i regije: od velikih hotelskih kompanija, restoratera do vlasnika kuća za odmor i kampova, kojima će se predstaviti najvažniji noviteti opremanja u turizmu za sezonu 2025.

Sajam HoReCa Adria održava se krajem listopada, u već tradicionalnom terminu, kada hotelske kuće, ugostitelji i turistički djelatnici planiraju sljedeću turističku sezonu, i kao takav je mnogima u kalendare upisan kao prvi korak na kojem kreću u njezinu pripremu.

Od ove godine, sajam se seli na novu lokaciju u Zagrebu, u paviljon 5 Zagrebačkog velesajma, gdje će se održati na 10 tisuća kvadratnih metara. Svoje mjesto za izlaganje za sada je rezerviralo već više od 150 izlagača, a na sajmu se očekuje više od 350 izlagača, suizlagača, partnera i brendova.

Bogat popratni program

Kako bi se programom i ponudom još više približio turističkim profesionalcima, tijekom sva tri dana sajma: u četvrtak, 24., petak, 25. i subotu, 26. listopada, u sklopu sajma biti će organizirano preko 40 predavanja, radionica i edukacija. Među keynote speakerima očekuju se eminentna imena iz europskog turističkog svijeta, s posebnim naglaskom na turizam više i najviše kategorije.

U suradnji s organizatorom Svjetskog prvenstva za pizzaiole, za ugostitelje je organiziran Croatia Open Pizza Cup, čiji će pobjednik sudjelovati na Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Italiji. Osim Pizza Cupa, u završnoj su pripremi i druga natjecanja za bariste, barmene i hotelske domaćice.

Krajem kolovoza kao izlagači sajma su potvrđeni najvažniji dobavljači i brendovi iz Hrvatske i Europe koji će predstaviti velik broj inovacija, novih linija proizvoda, kao i nekoliko hrvatskih i europskih premijera. Za lakše snalaženje po sada puno većem prostoru, za posjetitelje je osigran interaktivni tlocrt dostupan na www.horeca-adria.com putem kojeg se može pogledati i kompletan popis izlagača te stupiti u kontakt oko dogovora za osobne prezentacije.

Više o sajmu svi zainteresirani mogu pratiti na društvenim mrežama sajma (Facebook, Instagram i Linkedin) ili na horeca-adria.com.

Ulaznice na sajam za sva tri dana, što uključuje i sudjelovanje na konferencijskom djelu za profesionalce u turizmu, su besplatne, uz obaveznu prijavu putem web stranice.

20. rujan 2024 09:02