Ukratko
StoryEditor

Jedan od najvećih hrvatskih izvoznika, Pekar i ove godine predstavio svoj asortiman na PLMA sajmu u Amsterdamu

10. Lipanj 2024.
Pekar - Plma sajam _2

PLMA sajam privatnih robnih marki u Amsterdamu najveći je svjetski sajam ovoga tipa, a ove godine ugostio je više od 2960 izlagača iz 73 zemlje i više od 18 000 posjetitelja iz 125 zemalja. U dva dana održavanja sajma događaj je posjetilo više od 31 tisuća stručnjaka iz industrije.

Pekar, jedan od najvećih hrvatskih izvoznika pekarskih proizvoda, i ove je godine predstavio svoj asortiman namijenjen za široku HoReCa primjenu i maloprodaje zainteresiranim posjetiteljima, trenutnim i potencijalnim partnerima te stručnjacima iz industrije.

- Na PLMA sajmu u Amsterdamu prisutni smo već četvrtu godinu održavanja sajma, a za Pekar ovaj događaj postao je tradicionalno mjesto susreta s partnerima i zainteresiranim posjetiteljima, kao i prilika za degustaciju naših proizvoda i stvaranje novih poslovnih prilika. PLMA koristimo i kao priliku za predstavljanje noviteta u asortimanu te proizvoda koji su još u razvoju, kako bismo na temelju povratnih informacija usavršili naše ponude i stekli nova saznanja o tržištu - izjavio je Domagoj Radić, direktor tvrtke Pekar d.o.o. Također je istaknuo kako je ovaj sajam nezamjenjiva prilika za promociju hrvatske tvrtke na globalnoj razini.

image

Pekar - Plma sajam _4

foto

Pekar je na PLMA prezentirao kvalitetu, praktičnost i širinu svojih proizvoda. Zbog višenamjenske primjene i održive kvalitete, najveći naglasak bio je na roštilj lepinji od 120 g, 150 g i 200 g te somun sendvičima od 160 g u okusima kebab te pureća šunka i sir s novim vizualnim dodatkom – otiskom naziva sendviča. Pekar burek sticks u gramažama 100 i 120 g te pet okusa, sir, sir i špinat, pizza, govedina, topljeni sir i šunka, također su privukli pažnju kao idealna snack opcija za svačiji ukus.

20. lipanj 2024 10:38