Ukratko
StoryEditor

Mladen Gvozdanović: Novi direktor prodaje i marketinga u Setcoru

15. Listopad 2024.
Mladen Gvozdanović

Setcor, vodeći pružatelj cloud usluga na domaćem tržištu, zaposlio je Mladena Gvozdanovića na poziciju direktora prodaje i marketinga, što označava novo poglavlje u poslovnom razvoju ove uspješne tvrtke. Gvozdanović, inače magistar ekonomije, ima više od deset godina iskustva u telekomunikacijskoj industriji, gdje je izgradio reputaciju stručnjaka za B2B prodaju i implementaciju složenih ICT rješenja. 

Novi Setcorov direktor prodaje i marketinga dolazi iz Telemach Hrvatska gdje je upravljao odjelom za ICT i posebna rješenja. Prije toga, obnašao je ključne uloge u Optima Telekomu i Hrvatskom Telekomu, s fokusom na vođenje prodajnih timova i razvoj novih usluga za poslovne korisnike. Kroz karijeru je demonstrirao sposobnost vođenja multidisciplinarnih timova, optimizacije poslovnih procesa i uspješne suradnje s partnerima, što mu je donijelo prepoznatljivost na tržištu. Uz bogato radno iskustvo, tijekom godina je ulagao u vlastiti profesionalni razvoj, pohađajući niz seminara i treninga iz područja upravljanja timovima, javnog nastupa i strateškog planiranja.  

Ovo imenovanje dolazi u trenutku kada Setcor pojačava svoje napore u širenju poslovanja i razvoju inovativnih rješenja u području ICT industrije. S novim direktorom na čelu prodaje i marketinga tvrtka očekuje daljnje jačanje svoje pozicije na tržištu i proširenje baze poslovnih korisnika. 

Setcor kao premium brand već više od tri desetljeća pomaže tvrtkama u Hrvatskoj i regiji u optimizaciji poslovanja kroz inovativne tehnološke platforme. Fokus im je na digitalnoj transformaciji, sigurnosnim rješenjima, računalnim uslugama u oblaku te naprednim telekomunikacijskim infrastrukturama, što ih pozicionira kao ključnog partnera za brojne poslovne subjekte u dinamičnom poslovnom okruženju. 

15. listopad 2024 13:44