Ukratko
StoryEditor

NEXE prvi puta postao nositelj certifikata Poslodavac Partner

30. Studeni 2022.
Velimir Vilović, Katarina Knežević, Lara Šubić Šuša i Aleksandar Zemunićfoto Tin Jerger

Pohvaljen je trud koji NEXE do sada ulaže u područjima jačanja kapaciteta upravljanja ljudima, upravljanju učinkom i odnosu prema zaposlenicima

NEXE, najveća članica regionalnog proizvođača građevinskog materijala NEXE Grupe, po prvi je puta postao nositelj certifikata Poslodavac Partner i time potvrdio posvećenost ulaganju u zaposlenike od prvog do zadnjeg dana u organizaciji.

Svečana dodjela certifikata Poslodavac Partner održana je danas u NEXE, a uz zaposlenike HR NEXE tima, sudjelovali su direktor tvrtke SELECTIO Aleksandar Zemunić, voditeljica projekta Poslodavac Partner Lara Šubić Šuša i član Uprave NEXE za područje ljudskih resursa, pravnih poslova, sustava upravljanja, te sigurnosti i zaštite na radu Velimir Vilović.

Nezavisan certifikacijski tim koji procjenjuje kvalitetu HR sustava posebno je pohvalio izvrsne procese regrutacije i selekcije koji NEXE provodi za sve kandidate te ulaganje u odnose prema zaposlenicima što obuhvaća kvalitetnu internu komunikaciju, ispitivanje stavova zaposlenika te materijalne i nematerijalne benefite koji odgovaraju stvarnim potrebama.

- U NEXE Grupi smo svjesni da su ljudi naša najveća vrijednost i zato nam je izuzetno važno ulaganje u naše zaposlenike, njihove vještine i kompetencije. Prošle smo godine započeli s definiranjem i provođenjem edukacijskih aktivnosti s ciljem izgradnje jedinstvene NEXE akademije, strukturiranog programa kojim želimo unaprijediti postojeći sustav edukacija kako bi zaposlenici ostvarili svoj puni potencijal, razvili dodatne radne vještine i povećali svoju radnu učinkovitost. Drago nam je da su prepoznati naši napori i da smo zadovoljili sve zahtjevne kriterije kako bi NEXE d.d. zaslužio svoje mjesto u prestižnoj skupini poslodavaca s dokazano kvalitetnim upravljanjem ljudskim resursima - istaknuo je Velimir Vilović, član Uprave NEXE.

Pohvaljen je trud koji NEXE ulaže u ostvarivanje suradnje sa različitim fakultetima i pružanje mogućnosti mladim osobama iz lokalne zajednice za praktično iskustvo kroz stručnu praksu te način provođenja prakse u organizaciji. Prepoznat je trud koji NEXE do sada ulaže u područjima jačanja kapaciteta upravljanja ljudima, upravljanju učinkom i odnosu prema zaposlenicima.

Certifikat dodjeljuje SELECTIO Grupa, vodeća hrvatska grupacija specijalizirana za područje upravljanja ljudskim resursima, čiji stručnjaci više od 15 godina uspoređuju domaće prakse s globalnim trendovima u upravljanju ljudskim potencijalima, čime unaprjeđuju standarde te promiču primjere izvrsnosti u tom području.

16. travanj 2024 01:23