Ukratko
StoryEditor

Nova klinički testirana Becutan Sensitive linija namijenjena najosjetljivijoj bebinoj koži

07. Studeni 2022.

Koliko je zahtjevna uloga roditelja uz brojne izazove s naglaskom kako biti što uspješniji u toj najzahtjevnijoj ulozi roditelja, glavne su teme koje su bile na tradicionalnoj ‘Becutanovoj radionici za roditelje’, koja se održala u Velvet caféu.

Uz brojne mame, svoja iskustva uz dileme te vječito pitanje jesu li dobri roditelji, ali i najljepšoj ulozi roditelja, ispričale su Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić i Josipa Scotti Čavlina. Poznata pedijatrica dr. med. Diana Puževski sa svojim je stručnim znanjem i dugogodišnjem iskustvom dala korisne savjete kako pravilno njegovati i zaštititi bebinu kožu te posebno iznimno osjetljivu bebinu kožu od samog rođenja. Važnost odabira kvalitetnih proizvoda uz besprijekornu kvalitetu za njegu i zaštitu iznimno osjetljive bebine kože.

– Koža novorođenih beba, a posebno onih koji su na svijet došli prije termina, naših malih palčića nezrela je, osjetljiva i zahtijeva posebnu njegu. Becutan Sensitive linija dizjnirana je da svojim emolijentnim djelovanjem štiti i prevenira isušivanje i istovremeno omogućuje sazrijevanje hidrolipidnog sloja i normalne arhitektonike kože. Namijenjena je svoj dojenčadi i maloj djeci koja pokazuju znakove povećane suhoće kože ali i onima kod kojih to treba prevenirati. Linija sadrži i SOS kremu koja se preporuča za zaštitu kože u predstojećim hladnom dijelu godine, ali i kao terapija kod čestih manjih problema s kožom kao što su osipi oko usta ili pelenskoj regiji – rekla je Puževski.

Mame Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić i Josipa Scotti Čavlina su se složile da je biti roditelj ‘najzahtjevnija i najljepša uloga s brojnim dilemama, strahovima, radosti i srećom‘, ali i da se uz puno ljubavi i nježnosti trude biti što bolji roditelji.

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 40 godina povjerenja i tradicije brenda Becutan prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njegova kvaliteta.

Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Becutan Sensitive linija za osjetljivu kožu namijenjena je njezi i zaštiti iznimno osjetljive bebine i dječje kože. Becutan Sensitive linija u portfelju sadrži pet visokokvalitetnih komzmetičkih proizvoda razvijenih prema najnovijim znanstvenim studijama namijenjenih osjetljivoj koži. Kolekcija je dermatološki i klinički ispitana pod nadzorom dermatologa po principima dobre kliničke prakse.

Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

20. lipanj 2024 18:17